Lidé bděte, lumpům na lep nesedněte (řádně předtím zagůglete)

Včera večer jsem, znavena, komunikovala s několika kamarádkami na facebooku, na půl oka sledovala TV a v tu chvíli mi do oka padla zpráva sdílená kamarádem. Byla o tom, že kdesi v Nigérii muslimové nemilosrdně zaživa upálili 220 křesťanů. Byl k tomu přiložen více než výmluvný obrázek (viz odkaz) s česko-slovenským (spíše ani českým ani slovenským) burcujícím dovětkem :

Vlcek Jindra

TOTO UROBILI MUSLIMI.UPÁLILI KRESŤANOV ZAŽIVA V NIGÉRII !!!
ŽIADNA TV. STANICA NA SVETE TO NEUKÁZALA ASI ANI NEUKÁŽE,
TAKŽE TO ROZŠIRUJTE NA INT.

Kamarádka mého kamaráda k tomu dohledala příslušný odkaz z „důvěryhodné stránky“ : http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/news/mimoradne-schuzky-zapadnich-elit-nejsou-schopny-zadnym-zpusobem-vyresit-financni-stagnaci-a-to-co-ted-hrozi-nejvice-je-imploze-ekonomiky-spojenych-statu-/?hc_location=ufi. A doprovodila ho slovy : "hledala jsem k tomu popis... je to součást článku a bohužel je to pravdepodobne strašlivá pravda... hruza tak hrozná, že se o ní mlčí"
 

Kdo zná mé blogy, ví, že věru nejsem multikulturalista. Ale můj šestý smysl mi napovídal, že bude „cosi shnilého…“. Proto jsem se pustila do hledání, ale přiznávám, že jsem to záhy velmi ráda přenechala svému manželovi, který je v tom lepší. Během chviličky mi přeposlal toto :

http://africacheck.org/reports/boko-haram-massacre-image-fake/ (pro neznalé anglického jazyka zdůrazňuji slovíčko FAKE=PODVOD) již v odkazu. Dále mi manžel  vyhledal toto :

https://polination.wordpress.com/2014/08/08/mythbuster-catholics-burned-alive-photo-is-not-what-it-purports-to-be/ (opět : "...fotografie není, co tvrdí, že je") a konečně i toto :

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/94904-pri-nehode-cisterny-v-kongu-uhorelo-pres-220-lidi/

Závěrem chci poděkovat nejen svému důslednému manželovi, ale především zdejším diskusím, které mě vedou k něčemu, co mi – díky mé vrozené netrpělivosti- věru nebylo vlastní a k čemu se  pozvolna učím.  Zdravé nedůvěřivosti, důslednosti, trpělivosti a především  snaze se zdržet rychlých soudů a pseudo - empatie. A především onomu zlatému pravidlu : "Třikrát měř jednou řež"

P.S. Ovšem na tom, že NESOUHLASÍM s tím, abychom kdykoliv v budoucnosti multikulturně vytvořili česko-islámský stát, STÁLE TRVÁM.

Autor: Dáša Stárková | čtvrtek 16.4.2015 11:25 | karma článku: 23,86 | přečteno: 1703x