Kalousek mě obtěžuje při porodu, je to politická kampaň opozice=nemusím nic vysvětlovat

Hejtmanka porodila. Před 3 týdny. Za 3 týdny chce opět začít hejtmanovat a péči o novorozenou dcerku svěřit manželovi. Tomu, co se vozil autem krajského úřadu. Hejtmanka nemusí vysvětlovat, protože porodila. A protože Kalousek

Ten zlotřilý Kalousek a opozice (ODS a STAN) totiž už od června loňského roku (tedy od doby, kdy se ještě nevědělo, že je hejtmanka těhotná) žádá vysvětlení, jak je to s neúměrnými platbami externistům na jejím úřadu. Nebo snad považujete průzkum hudebních festivalů a podobné vymyšleniny za hodné plateb, které byly uvedeny? https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kalouskova-kampan-a-akce-patolizalu-vysvetluje-jermanova-proc-kraj-dal-45-tisic-za-analyzu-festivalu-69636?dop-ab-variant=1&seq-no=2&source=hp

Je to prý kampaň, která byla záměrně načasována na období jejího těhotenství a porodu.

A není to náhodou obráceně? Jako že si paní hejtmanka načasovala otěhotnění a porod tak, aby byl na ní brán ohled a přivíraly se oči nad jejím nepochopitelným a patrně i trestuhodným konáním? Já vím, je to spekulace, ale validitu má přinejmenším stejnou jako prohlášení paní hejtmanky. https://www.lidovky.cz/domov/sikanuje-me-kalousek-s-opozici-tvrdi-hejtmanka-jermanova-pry-naschval-v-dobe-porodu.A190402_154648_ln_domov_ele?

O vysvětlení jí žádá i sám lídr hnutí, které jí pověřilo mandátem a funkcí, sám pan Babiš. https://nasregion.cz/rozprac-babis-tlaci-na-hejtmanku-jermanovou-musi-vysvetlit-utajovane-rozdavani-milionu-na-svem-urade-97864.

Je náhodou, že ona své vysvětlení v podstatě nepodá, ale obratem zahrne “nátlak a šikanu zamířenou na svou osobu a celou její rodinu” do stejné kategorie, jako je, dle ní účelová kampaň proti střetu zájmů, ze kterého Babiše obvinila Transparency International? Nejspíš jen úplnou náhodou nezmíní skutečnost, že příslušný odbor právě na jejím úřadě, který měl vydat vyjádření o Rozhodnutí MU v Černošicích o tomto střetu zájmů, byl úplnou náhodou právě reorganizován, a tudíž bylo ono vyjádření nejprve téměř zameteno pod kobereček a následně smeteno ze stolu https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/stredocesky-krajsky-urad-zruseni-rozhodnuti-radnice-cernosice-andrej-babis-udajny-stred-zajmu.A190321_143536_domaci_cern?

Naznačuje tím snad paní Pokorná Jermanová svému guru, že pokud on nepřikryje jí,  …?

No každopádně se těch “účelovek” na nebohé vrcholové členstvo ANO sešlo docela dost, že? Jestlipak stále platí jejich kodex? Že by byl účelově zrušen?

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/psani-na-facebook-za-44-tisic-mesicne-podivejte-se-na-utajovane-smlouvy-na-uradu-hejtmanky-jermanove-69632?seq-no=1&dop-ab-variant=8&source=article-detail

P.S. už jen schází, aby ANO rozhodlo (čti náhodou přehlasovalo opozici), že navyšovat rodičovský příspěvek netřeba, protože paní hejtmanka, respektive její manžel, v pohodě vystačí s tím původním.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dáša Stárková | středa 3.4.2019 10:28 | karma článku: 30,43 | přečteno: 1412x