Šikana normálních holek!!!

Dnes mě opět ranily nejnovější fotky jedné modelky-exhibicionistky-a to tak dalece,že jsem už zcela vážně

začala pochybovat o zdravém rozumu pánů vydavatelů různých magazínů,jejich přehnaných požadavků na retuše a grafické úpravy,“gumování“ a zmizíkování už ale zcela všeho přirozeného,co by se dalo event.dohledat  ve tvářích i tělesných krásách těchto jinak oduševnělých slečen!  Nic nezůstává z pěkných rysů,křivek těla,povrchů kůže,drobných,přirozených chybiček,originálních znamének-to vše je nepřípustné!! Čím gumovější,či voskovější panenka,jakoby pečlivě vystřihnutá z křídového papíru a dosazená do sterilního, rádoby luxusního prostoru,tím větší domnělý efekt!!

A konzumenti si zvykají! Muži se kochají,obdivují a skučí se svými představami,ženy nevěřícně kroutí hlavou,závidí a svádí vše na nedostatek finančních prostředků k dosažení kýženého, s patřičným komentářem o povaze ,či původu vystavovaného! Většinou bez hlubšího zamyšlení-jen tak,je to pohodlné a mají to v povaze.

Běda ale „normální“,přirozené fotografii! Namísto,aby si konečně 99% žen,dívek a puberťaček oddechlo,že na tom nejsou zas až tak bledě, začnou náhle řešit nedostatky,nedokonalosti,chybičky,vady,..prostě najednou získávají alespoň trochu jinak pozbytého,pošramoceného sebevědomí a-hodnotí! A hodnotí škodolibě a radostně! Bez hlubšího zamyšlení. Muži toto neřeší vůbec,neb i tyhle fotografie jsou při ně velmi přijatelné a zůstávají dál se svými představami!Na rozdíl od žen,jim totiž ani nic jiného nezbývá !

Ženy,dívky a puberťačky mají ale jiné možnosti a trumfy! Každá je totiž natolik originální,zajímavá,osobitá,půvabná,sexy,přitažlivá,neodolatelná,…..jen se musí občas zamyslet ,přestat se srovnávat,pochybovat,věřit si a hlavně nepodléhat falešným obrázkům a přenechat ideály nevybouřeným a nedospělým samečkům! Jako celý svět i oni chtějí být klamáni,tak jo! Ale ženy být klamány nechtějí a nemají to rády!

Nechápu tedy,proč  nevidím více sebevědomých žen a to zaslouženě,proč se týrají nad stránkami  přehršlí časopisů,proč „neprodají“ něco ze svého bohatství a předností,proč na sobě málo pracují a proč jim na tom tak málo záleží!

Zdá se mi,že ještě dnes stále platí,že upravená,elegantní žena,je nějakým způsobem podezřelá,pokud je mladá,o to více, a nedbale upravená,spíše neupravená a špatně oblečená,je jakýsi starý standart. A otázka peněz je zde na nějakém pátém místě! Je to prostě v něčem jiném.

V čem? Zamyslete se a dosaďte si sami!

A hlavně-mějte se rádi!

 

Vaše Dagmar

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Dagmar Frantová | čtvrtek 1.11.2012 4:05 | karma článku: 29,58 | přečteno: 8419x