Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

to retušování je úplně všude, neupravené fotky čehokoliv jsou obecně vnímány jako neatraktivní až fádní (nad těmi nereálnými, leč dech beroucími, naopak většina diváků jásá). Lidé snad opravdu chtějí být klamáni :-(

0 1
možnosti

Dost možná by pomohlo, aby obyčejné slečny a paní zašly k profesionálnímu fotografovi, který by z nich na fotce vymazlenou číču udělal. Pak by se nemusely cítit podřadně, když by poznaly, jaká je podoba mezi magazínovou fotografií a skutečností :-)

3 1
možnosti

Jak už tu bylo kapku řečeno, lidé nečekají modelky. Víte kolika chlapům by stačilo kdyby s nimi holka sportovala? Rozdíl mezi vysportovaným tělem a tlusťochem je obrovský. Na vysportovaném těle se klidně pár kilo navíc ztratí/lehce toleruje než na rozbředlé břečce. To platí jak pro chlapy, tak pro ženy.

11 1
možnosti

jaroslav_1

1. 11. 2012 9:03
Mohu-li něco přísně a výhradně k tématu

...tak za čárkou se ve větě dělá vždy mezera.

6 3
možnosti

doplnil bych, že za jakýmkoliv interpunkčním znaménkem.

2 3
možnosti

Gašpo_3

1. 11. 2012 8:17
Myslím, že toto je hlavne ženský problém

Tie reklamné retuše sú proste virtuálna realita a normálny chlap to tak berie. Design modeliek je naviac produkt takmer výlučne homosexuálov.

Dnes, keď sa dívate na reklamu, vidíte len málo reality. Autá, holiace strojky, dokonca aj jogurty, či bonbóny sú výplodom 3d grafikov. Reklama sa snaží servírovať takú "dokonalosť" aká je pre realitu nemožná.

Časom sa asi dočkáme aj 3d dokonalých slečien, pretože to vyjde lacnejšie než angažmá modelky a jej pracné retuše.:-P

3 0
možnosti

Banjo Banjo

1. 11. 2012 6:47
Ženy nechtějí být klamány?

Fakt nechtějí? Snad některé v téhle konkrétní věci - že nechtějí, aby byly modelky retušované.

Ale jinak? Co třeba odpovědět manželce na obligátní otázky, jako: nejsem tlustá? (Trochu jo, ale mně to nevadí - jenomže takhle to formulovat nemůžu). Opravdu mi ty šaty sluší? (Jako jakékoliv jiné, nevidím v tom rozdíl, ale samozřejmě řekneme, že sluší). A je něco, co se ti na mně nelíbí? (Tady hodně zbystřit a zatloukat, protože pokud něco najdete, ona to prostě nechce slyšet a budete to mít na talíři až do smrti).

8 0
možnosti

George.Camomile.blog.idnes.cz

1. 11. 2012 6:39
Jsou ženské na pokoukání a jsou ženské do postele

A ty množiny jsou skoro disjunktní (nemají skoro žádné společné body). Ale to psal už před více než 40 lety Milan Kundera a před ním jistě i jiní. Jinak, jeden příklad či snad jedna "příkladkyně", abychom zachovali genderovou spravedlnost, působí i zde na blogu. Ale již přes deset let jsem ji neviděl.

Ale ani ta nejošklivější z ošklivých se nemusí bát neúspěchu. Postačí, když se milování bude intenzivně věnovat a úspěch se dostaví. Jsou na to skvělé pomůcky, kdysi to býval deník Ústředního výboru KSČ Rudé Právo.

Jinak zjišťuji, že jsem se přihlásil pod svým obvyklým nickem. Že by pohádka "odvolávám, co jsem odvolal"?

2 3
možnosti

arrosage

1. 11. 2012 5:18
Přeháníte...

Většina chlapů co z nám, má rádo docela obyčejné holky. Nehledají modelky a vyžehlené ksichty.. hledají úsměv a pohodu... (ale taky je možné se chlapi co znám nejsou reprezentativním vzorkem.. :-)

4 0
možnosti

tojsouveci

1. 11. 2012 6:18
Re: Přeháníte...

Souhlasím. Mylím si, že je paní mimo. Asi ji něco naštvalo, tak to ventilovala tímto způsobem.:-)

1 2
možnosti

ellukas

1. 11. 2012 4:19
No já nevim

ale vím,že jako chlap bych nechtěl mít nějakou modelku doma, neb bych měl pocit, že něco takového nemůžu uhlídat. A těžko vám modelka zaštupuje ponožky, vypere prádlo, povije sem tam nějaké dítě atd.

6 2
možnosti

rracek

1. 11. 2012 4:41
Re: No já nevim

Wow - to je síla:-) Vám nevadí ta podstata - že je tady kult umělé a v reálu nedosažitelné krásy. Vám vadí úplně něco jiného: že byste se užárlil, a že by nesplňovala Vaše základní požadavky: štupování ponožek (to ještě někdo dělá?) a praní:-):-)

5 2
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2446x
Jsem žena nepříliš emancipovaná,jen ctím práva a především povinnosti každého člověka k sobě i druhým, napříč kontinenty,dobou,věkem i okolnostmi

Seznam rubrik

Oblíbené knihy