Zaručený způsob jak zhubnout!

Lednový čas je, krom výprodejů, charakteristický množstvím lidí, kteří deklarují svoji touhu zhubnout. Někteří se tak rozhodli, aby odčinili vánoční přejídání, jiní se snaží naplnit své novoroční předsevzetí, faktem však zůstává, že ne mnohým se jejich "přání" splní. V tento čas tak mají žně všelijací prodejci "zázračných" pilulek a způsobů jak zhubnout a mnozí lidé těmto chimérám věří a utrácí své peníze za nesmysly, které jim k jejich vysněné postavě nepomůžou.

Problém mnohých lidí totiž spočívá především v jejich hlavě. Ve skutečnosti totiž zhubnout nechtějí, byť se snaží především své okolí přesvědčit o opaku. Kdyby totiž chtěli skutečně zhubnout, tak prostě musí zjistit, že jedinou skutečně vyzkoušenou metodou jak zhubnout je:

 

PŘESTAT  ŽRÁT  A  ZAČÍT  PRAVIDELNĚ  SPORTOVAT

 

Mořit se několik dní, či týdnů s dietami a pak se vrátit do starých vyjetých kolejí je stejně pošetilé, jako věřit, že Slavia Praha vyhraje Ligu Mistrů. Pokud chcete dobře vypadat, a nemáte od přírody dar nezřízeně jíst, nehýbat se a přitom být štíhlý, nezbývá vám, než přijmout výše uvedené heslo za životní styl. Na druhou stranu, každý ať vypadá jak chce, štíhlé a vypracované tělo není dogma, nicméně pokud někdo hledá spásu v  jednorázových dietách, či různých zázračných pilulkách, tak se zhusta pozitivního výsledku nedočká. Fyzika je v tomto ohledu neúplatná, prostě vydaná energie musí být vyšší než ta přijatá. Jednoduché, prosté, funkční!!!

 

Pozn: výše uvedené se netýká nemocných lidí, ale výhradně zdravých jedinců.

 

Foto: profimedia.cz

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Čunderlík | pondělí 10.1.2011 16:48 | karma článku: 19,20 | přečteno: 2519x
  • Další články autora

Petr Čunderlík

Chci mír za jakoukoliv cenu!

2.4.2023 v 14:44 | Karma: 31,78

Petr Čunderlík

Ve stínu krále... (fotoblog)

18.3.2016 v 9:24 | Karma: 24,91

Petr Čunderlík

Jarní fotolovy... (fotoblog)

15.6.2015 v 12:30 | Karma: 32,80