Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Krvavý byznys premiéra Nečase

Tento kariérní politik, který se celý život neživil ničím jiným, než papouškováním svých chytřejších spolustraníků se předevčírem rituálně zasebevraždil při otevírání veletrhu v Brně. Jeho výroky jsou pouhým produktem postupné degenerace kdysi volitelné ODS. Výroky premiéra Nečase totiž přesně symbolizují onu pokleslou morálku v ODS, kvůli které je tato strana pro mnoho pravicově smýšlejících lidí absolutně nevolitelná.

Jsem velmi pobouřen, že po 23-ti letech od převratu si premiér právě mojí země, která si v minulosti prošla komunismem, osvojuje a přebírá ideologické řeči čínských komunistů ve vztahu k Tibetu, schvaluje zavírání ruských žen do kriminálu kvůli slovům v kostele a nad to se ještě nechutně otírá o Dalajlámu, kterému nesahá ani po kotníky - prezident Havel se musí obracet v hrobě! Premiér Nečas se prostě rozhodl vyměnit poslední zbytky hrdosti a lidskosti a navázal tak na domácí letitou tradici ohýbačů zad před mocnými tohoto světa.

Před premiérem této země prostě stačí zacinkat čínským nebo ruským měšcem a poslušný pejsek Nečas přicupitá ke svému pánovi a olíže mu ruku. Co na tom, že ta ruka smrdí krvavými zlaťáky, hlavně že bude kšeft. Kšeftu totiž, zdá se, podřizuje premiér Nečas vše. On sice nechápe a nevidí tu krátkozrakost svého jednání, ale zase se může nyní zalíbit některým lokálním kmotříčkům a kmotrům a o to vlastně zoufalému premiérovi Nečasovi jde. Že vsadil na špatnou kartu však pozná záhy v nejbližších volbách - ono volit politickou mrtvolu, jakou ze sebe udělal právě premiér Nečas, může jen blázen a blázny, jak známo, nemá smysl brát vážně.

Podle logiky premiéra Nečase tak musí mít např. bojkot obchodu s tzv. krvavými diamanty špatný vliv na dobrý kšeft, kdy se dočkáme oznámení o tom, že ČR začne s krvavými diamanty obchodovat, kšeftu přeci nesmí nic stát v cestě...

 

 

Poznámka: doplnění 17:40

tímto reaguji na nesmysly v článku kolegy blogera, nějakého pana Olšera:

1. netvrdím, že obchodu neškodí určité názory, jenom si myslím, že určité obchody nestojí za to, abych své názory měnil... ergo kladívko, mě nevadí obchod ani s Čínou, ani s Ruskem, ale kvůli nim určitě nebudu měnit své názory a hlásat propagandu, ať čínskou nebo ruskou

2. premiér Nečas mohl např. suše konstatovat, že některé výroky mají negativní vliv na export a dál už to nemusel rozvádět. Místo toho si však pustil hubu na špacír a obdařil všechny svými osobními názory, které nejsou ani názory vlády, natož ČR, ale z postu premiéra to tak vypadá. Premiér reprezentuje zemi, nikoliv sebe a na to by měl u podobných "přednášek" myslet

3. v civilizované zemi se za podobné "výtržnosti" do kriminálu na dva roky nezavírá, tak jako v případě Pussy Riot, a ohradit se proti tomu tak patří k normě demokratického politika, pokud se chce demokratem nazývat.

4. otírat se podobným způsobem o současného Dalajlámu a relativizovat tak hnutí, které reprezentuje Čínou okupovaný lid Tibetu, mi přijde obzláště od premiéra země, kde před několika desítkami let pobývali sovětští okupanti, jako vrchol neomalenosti a zrůdnosti.

 

foto: koláž - idnes.cz

Autor: Petr Čunderlík | středa 12.9.2012 14:34 | karma článku: 28,06 | přečteno: 2383x
  • Další články autora

Petr Čunderlík

Sportovci z ČR jsou fenoménem světového sportu

Jestli se něčím může ČR v dnešní době chlubit, pak jsou to jistě sportovci, kteří dokazují své umění v mnohých odvětvích. Je s podivem, v kolika různých sportech jsou Češi, Moravané a Slezané na světové špičce, přitom zde existuje obrovská konkurence a mnohdy jsou podmínky našich reprezentantů nedostatečné a velmi skromné. Ačkoliv je náš národ s počtem obyvatel něco přes 10,5 milionu až na 81. místě na světě, přesto však v porovnání efektivity můžeme směle konkurovat všem velmocem a mnohé z nich strčíme do kapsy. Tímto článkem bych chtěl složit hold všem trenérům, funkcionářům, ale především sportovcům, kteří tak skvěle reprezentují Českou republiku ve světě. Díky!

3.9.2013 v 8:08 | Karma: 14,69 | Přečteno: 1080x | Diskuse| Sport

Petr Čunderlík

Individuální přístup u Raiffeisenbank neočekávejte...

"Každý si zaslouží individuální přístup. Pro Raiffeisenbank je nejdůležitější spokojený klient." To jsou hesla Raiffeisenbank, kterými láká své zákazníky v reklamě, ale jsou to pouze prázdná hesla, která v reálném světě neplatí. Už v tom hezkém slově reklama se skrývá klam nebo klamat a to je přesné vyjádření toho, co Raiffeisenbank předvádí v praxi.

8.8.2013 v 13:03 | Karma: 26,55 | Přečteno: 1906x | Diskuse| Společnost

Petr Čunderlík

Druhý pilíř penzijní reformy - bič, který se vám spíše vyplatí

Spořit si na penzi je otázkou přežití! Takto jednoduché konstatování lze vyslovit, při pohledu na důchodový účet ČR a demografický vývoj v návaznosti na platné zákony. Není otázkou zdali začít spořit nebo ne, ale kolik a kdy začít, spoléhat se na státní penzi je cestou k chudobě a nedůstojnému životu ve stáří.

8.7.2013 v 8:06 | Karma: 10,45 | Přečteno: 1107x | Diskuse| Ekonomika

Petr Čunderlík

Desdemona - loď která nedoplula do cíle... (fotoblog)

Carlos přijel o půl hodiny dřív, brzdy jeho Toyoty a následný klakson byly slyšet až ke mě do postele, nečekal jsem to. Líně jsem rozlepil oko a prvními slovy na Carlosův účet si hned po ránu zkazil karmu. Noční chlad nepříjemně pronikal do místnosti. Otráveně jsem roztáhl závěs přesně ve chvíli, kdy se venku začal rodit nový den a slunce se vydalo na svoji epickou pouť po svazích blízkých And. Paprsky ozařovaly mraky a vytvářely úžasný pohled, který se mi nikdy neomrzí. "Co tu děláš tak brzo?" pronesl jsem ještě v polospánku. "Dneska bude krásný východ slunce, tak jsem si říkal, že o to nebudeš chtít přijít", odpověděl lakonicky a zazubil se svým širokým úsměvem. Nebýt Carlose, tak bych dneska prospal jeden z nejhezčích východů slunce v Jižní Americe a to by byla škoda. Podzim v Ohňové zemi je krásný!

5.6.2013 v 8:03 | Karma: 23,18 | Přečteno: 2494x | Diskuse| Fotoblogy

Petr Čunderlík

Zeman a Svoboda nepřekročili svůj stín ani při povodních

„Přeji vám hezký den a zejména, abyste se neutopili. I když u novinářů je toto přání poněkud ambivalentní,“ toto jsou slova prezidenta republiky z pondělní tiskové konference, tedy v době, kdy velká část republiky bojovala s velkou vodou. Miloš Zeman tak opět neudržel svoji zlou jízlivou povahu na uzdě a v podstatě se vykálel na hlavu novinářům, kteří zajišťují informační servis ze záplavových oblastí. Prezident je jednoduše trapný i při povodních...

4.6.2013 v 12:45 | Karma: 25,67 | Přečteno: 1747x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

D35 u Litovle zablokovala nehoda, ze zdemolovaného vozu se vysypal náklad

2. května 2024  10:45,  aktualizováno  11:01

Cestu po dálnici D35 ve směru z Olomouce na Mohelnici zkomplikovala dopoledne nehoda nákladního...

Summity EU jsou válečné kabinety, nemáme mírovou iniciativu, stěžuje si Fico

2. května 2024  10:59

Evropská unie není s to přijít s mírovou iniciativou pro Ukrajinu, všechny schůzky státníků...

SPOLU vsadilo na antikampaň. Paroduje heslo ANO a spojuje hnutí s Ruskem

2. května 2024  10:56

V kampani před volbami do Evropského parlamentu vsadila koalice SPOLU i na antikampaň. Na sociální...

KOMENTÁŘ: EU byla naše výhra a šťastné rozhodnutí, byť přinesla i chyby

2. května 2024  10:41

Česká republika i Evropská unie stály před dvaceti lety před velkým rozhodnutím. Pro obě strany to...

  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer