Kde byla ta údajná demonstrace?

Dnes od dopoledne tvrdí iDnes, že od 14:00 měla údajně být na Václavském náměstí jakási protivládní demonstrace. Je zajímavé, že o tom jinak nikdo nic neví.

Nikde jinde, než na iDnes se o této údajné demonstraci nepíše (nebo jsem to alespoň nenašel), podle videa z přímého přenosu tam není ani pódium, ani policie, ani demonstranti a hlavně - žádná takováto demonstrace není na dnešek nahlášená! Jakou hru to s námi iDnes hraje? Měl to snad být pokus o dehonestaci všech protivládních demonstrací proti těm přehnaným, chaotickým a likvidačním opatřením?

Můžete se přesvědčit sami na přehledu oznámených shromáždění v hl. m. Praze:

Buď s námi hraje provládní iDnes nějakou hru, které nerozumím anebo se autorka včera opila v nějaké hospodě otevřené navzdory opatřením. Na to by ostatně ukazovala poslední věta článku:

V popisu autorky stojí mj. i toto "Chtěla by se sklenkou vína projet celý svět, o což se pravidelně a několikrát do roka snaží." a pravděpodobně jí již začala sezóna. Moc jí to přeji!

Před chvilkou se v článku objevila aktualizace:
„Svolavatel povolený a oznámený protest na Václavském náměstí v Praze zrušil,“ řekl odpoledne iDNES.cz mluvčí policie Jan Rybanský poté, co se u Muzea nikdo neobjevil.

Docela by mne zajímalo, kdo měl být ten pořadatel, protože ChcíplPES o tom evidentně nic neví (docela je sleduji a fandím jim) a kdy to vlastně zrušil, když na webu Prahy o tom není ani zmínka. A nevěřím, že by to úředníci vymazali takhle rychle, obzvlášť v neděli, což znamená, že musela být vymazána mnohem dřív než byl tento článek zveřejněn. Pokud teda vůbec byla někdy někým ohlášená, protože jsem o téhle demonstraci opravdu nenašel vůbec nic.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivo Cilich | neděle 7.2.2021 15:20 | karma článku: 23,27 | přečteno: 1111x
  • Další články autora

Ivo Cilich

Po bitvě je generálem každý

23.12.2023 v 8:20 | Karma: 32,36

Ivo Cilich

Zdravotnictví a legionella

17.12.2023 v 13:20 | Karma: 33,84

Ivo Cilich

Kdo dělá problémy?

30.7.2023 v 18:40 | Karma: 34,42

Ivo Cilich

Jednodenní volby?

17.2.2023 v 9:30 | Karma: 12,48