Je ideologie multikulturalismu sebevražedná?

Vždy když čtu v diskuzích či článcích názory zapálených multikulturalistů, tak se v duchu ptám, zda jdou tito lidé také osobním příkladem? Zda již mají ve svém vlastním bytě nastěhovanou zcela náhodně zvolenou imigrantskou muslimskou anebo třeba i místní nepřizpůsobivou cikánskou rodinu a živí ji sami ze svých příjmů? A zda se u sebe doma opravdu také zcela plně přizpůsobují zvykům té návštěvy?

Já když přijdu někam na návštěvu, tak se samozřejmě přizpůsobím zvykům domácích. Pokud jsou mi jejich zvyky natolik proti srsti, že se jim přizpůsobit nemohu či nechci, tak je prostě mou návštěvou nepoctím. Ale nikdy by mne nenapadlo přijít někam na návštěvu a začít tam prosazovat moje domácí zvyky. A zcela totéž očekávám od návštěv u mne doma.

Ideologie multikulturalismu ovšem zcela automaticky předpokládá, že se bílá euroatlantická civilizace bude plně přizpůsobovat zvykům civilizací příchozích a ještě je bude živit. Proč?

Pro odpověď musíme jít k základům. Multikulturalismus a pojem "politické korektnosti" vznikl jako neomarxistické pokračování původní marxistické teorie, ovšem tentokrát provedenou nenásilnou, nerevoluční formou pomocí tzv. "salámové metody" (neboli také "vaření žáby") a postupného ovládání školství a médií. Cestou tzv. "pasivní revoluce". Novým proletariátem pro ně již není dělnická třída, ale všichni, kdo mají pocit (nebo jen "pocit"), že jim západní společnost nějak ubližuje.
Pokud jste někdy slyšeli pojem "Frankfurtská škola" (neboli "Institut sociálního výzkumu" ve Frankfurtu nad Mohanem, ovšem původně se to jmenovalo pravdivě "Institut marxismu"), tak to jsou přesně ti zakladatelé neomarxismu o kterých píši. Dokonce zavedli pojem "represivní tolerance", který znamená, že je tolerován prakticky jakýkoliv názor mimo toho tradičního západního. Tento dvojí metr nyní vidíme i v našich médiích například u problematiky soužití cikánů s majoritou.

Tito neomarxisté do západního školství i médií postupně propašovali výuku multikulturních utopií, pseudohumanismu a pocitů viny západní společnosti. Prvky domácí kultury a výuka tradičních národních hodnot jsou systematicky potlačovány, aby "nepobouřily" imigranty a menšiny. Jsou kladeny požadavky na povinné zastoupení národnostních menšin, homosexuálů a žen ve státních složkách. Jakýkoli projev nesouhlasu vůči tomuto novému směru, jako například nesouhlas s pozitivní diskriminací, je interpretován jako projev nenávisti, rasismu či xenofobie.

Politická korektnost a multikulturalismus JE dle mého názoru sebevražedná ideologie pro naši západní civilizaci, protože lidé díky ní nejsou ochotni se bránit jakémukoliv vnějšímu ohrožení. Osobně multikulturalismus považuji za podobně zločineckou ideologii jako nacismus, fašismus, komunismus nebo nově i islamismus. Bohužel se obávám, že je tato levicová multikulturní rakovina již až příliš prorostlá, než aby s tím šlo ještě něco dělat.

Anebo se mýlím a není to začátek konce naší západní civilizace?
Jak moc rád bych se v tomto mýlil!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivo Cilich | neděle 22.3.2015 12:25 | karma článku: 39,53 | přečteno: 1640x
  • Další články autora

Ivo Cilich

Po bitvě je generálem každý

23.12.2023 v 8:20 | Karma: 32,36

Ivo Cilich

Zdravotnictví a legionella

17.12.2023 v 13:20 | Karma: 33,84

Ivo Cilich

Kdo dělá problémy?

30.7.2023 v 18:40 | Karma: 34,42

Ivo Cilich

Jednodenní volby?

17.2.2023 v 9:30 | Karma: 12,48