Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Pane Cilichu, svobodu nám muslimové vzít nemohou, tu nám berou naše demokratické vlády.

0 1
možnosti
Foto

Jak muzete videt, svobodu si umime brat uplne perfektne i my sami .. i bez tech vlad

3 0
možnosti
MK

R^ Na titulek lze odpovědět jednoznačně: je-li součástí portfolia také islám, tak určitě sebevražedná je. Panu Polickému leží v žaludku IVČRN, ale je to jediné masovější hnutí, které je ochotno, místo prázdných keců, něco konkrétního pro záchranu českého prostoru dělat. I přes zbytečné excesy vůči křesťanům je dobré ho podporovat, protože asi zůstane jediné, které snad přiměje politiky ke konkrétní akci a rozhodnutí.

Už slyším Polického a jemu podobné multikulti, až případně dojde k nějaké radikální akci v ČR, že tohle to oni  nechtěli, oni chtěli žít v míru a toleranci. Jejich krátkozrakost a ohánění se náboženskou svobodou vede jen a jen do pekel.

0 1
možnosti
Foto

Tak zatim IVCRN predvadi to same co treba vy, ale vlastne i pan Cilich, Lea a dalsi - dokola nam omylaji ruzne primery a priostruji odsuzovani vsech, kdo s nimi nesouhlasi. Je jedno, do jake skatulky nesouihlasny hlas zaradi. Pocet skatulek, ktere jsou pro tento zpusob chovani nezbytne, je neomezeny a neustale se zvysuje ... Je tedy otazkou, kdo je skutecne skodlivejsi nasi spolecnosti a budoucnosti .... ale vim, ze tady nema smysl cekat jakekoliv pochopeni ci sebereflexi, proto to neminim dale rozvadet a vratim se do svych cca ctyrech skatulek, kam jsem byl postupne zarazen ;-)

1 1
možnosti
Foto

I32v71o 56C16i95l92i41c71h

22. 3. 2015 23:17

Pane Polický, v RSS jsem objevil toto:

"Hosti (radekpolicky)

20:35 22.3.2015, blog.idnes.cz

Zéjména od fanatiků z IVČRN, ale i od jiných Islamofobů a odpůrců "multikulturalismu" argumentaci pomocí příměru k hostovi, který musí dodržovat zvyky hostitele. Často čteme, že by si měl každý kdo je pro přijetí uprchlíků někoho ubytovat u sebe doma."

ale po odkliknutí jsem našel jen:

"Chyba 404 - Not Found

Omlouváme se. Stránku se nepodařilo najít.

Stránka, kterou hledáte, již není k dispozici nebo byla přesunuta. Zkontrolujte, zda jste zadali správnou adresu, nebo si zkuste přečíst některý z našich dalších článků."

A ani přímo na Vašem blogu nic takového není. Těšil jsem se na další polemiku a nakonec vůbec nic? ;-(

0 0
možnosti
Foto

Nevím proč se tam objevil rozpracovaný, nezveřejněný článek, který jsem pak vymazal.

Téma jsem uchopil trošičku jinak a začal od znova.

http://radekpolicky.blog.idnes.cz/c/454954/demagogie-fanatiku-z-ivcrn-a-nejen-jich-cast-1-ve-svem-dome-urcuji-pravidla-ja.html

0 0
možnosti
MO

Jak jste napsal. ať nám jdou multikulturalisté příkladem: Vzpomněl jsem si na kdysi propíraný případ  nepřizpůsobivých lidí v Janově. Kocáb měl plno řečí o diskriminaci menšiny. Místní radnicd mu nabídla bydlení v problémové čtvrti. Samozřejmě odmítnul, ale jiné bude moralizovat:-/

3 0
možnosti
Foto

I69v13o 53C95i14l37i28c34h

22. 3. 2015 18:38

Také jsem si na to při psaní vzpomněl, ale nechtěl jsem mít článek příliš dlouhý (některé "čtenáře" to odrazuje a já píši články hlavně kvůli kvalitní diskuzi, kde se, jak vždy doufám, dozvím i korektní názory mých oponentů) a chtěl jsem se hlavně věnovat těm kořenům multikulturalismu. A i ty jsem minimálně třikrát zkracoval a zjednodušoval (s tím, že zájemce o podrobnosti holt klikne na odkazy).

PS: Třeba můj článek o atentátu na pana presidenta Reagana byl nejspíš pro mnoho čtenářů příliš dlouhý či snad příliš nezáživný (soudím dle karmy i minimální diskuze) a přesto ho já osobně považuji za jeden z mých nejlepších výslintů zde :-/

1 0
možnosti
Foto

Já tu byl. Pod článkem jsem projel také příspěvky, Ivo. R^

1 0
možnosti
MO

Něco jako multikulturní společost fungovalo např. do poloviny minulého století v USA. V tavícím kotlíku se mohly smísit lidé různých národů. Všichni totiž museli respektovat nadřazenost amerických zákonů nad jejich zvyklostmi a museli se přizpůsobit. Taky tam žádná ideologie multikulti nebyla, byl to přirozený proces. 

Multikulti podle představ sluníčkových idealistů je nesmysl. Nemůže fungovat a vede k rozkladu tradiční evropské společnosti.

9 1
možnosti
Foto

I76v94o 47C32i62l53i25c84h

22. 3. 2015 18:10

R^ A nejen evropské společnosti. Dnes jsou tou nemocí bohužel nakaženy i kdysi svobodné USA ;-( Ostatně jak jsem psal někde níže: "... politická ideologie multikulturalismu (prosím nesměšovat s přirozenou multikulturní společností jakou bylo například USA, než tam objevili Affirmative Action) ..." ;-)

5 1
možnosti
Foto

Pane Cilichu vy vycázíte z několika zcela mylných předpokladů a zcela zásadně kulhá váš příměr s hosty.

1/ Multikulturalismus nemá souvislost s levicí či pravicí. Zcela konkrétně každý pravicově založený člověk, který podporuje svobodu by měl podporovat rovnost všech národů, ras, vyznání...Ostatně nejvíce multikulturní země jako např. USA jsou pravicově zaměřené;-)

2/ Většina lidí co je pro ten tzv multikulturlismus vůbec nepředpokládá, že nějaká "bílá euroatlantická civilizace" ( což samo o sobě je nesmyslný pojem) bude někoho živit. Navíc je to právě Západní část Evropy, která v minulosti drancovala ty země odkud k nám míří nejvíce imigrantů.

3/ Příměr s hosty je velmi pochybný, protože Evropa je multikulturní už tisíciletí a v rámci té vaší Euroatlantické civilizace tak konkrétně Amerika, Australie jsou místa kde jsou evropané z historického hlediska spíše hosty

4/ Pominu fakt, že tu většina původně imigrantů a jejich potomci nejsou hosty, ale jsou tu doma. Pokud máte rodinu nepozvaly si nikdy na návštěvu vaše děti někoho kdo byl třeba hlučný, nemusel jste žádnou návštěvu nikdy upozornit, že dělá něco co se vám nelíbí...

1 11
možnosti
MP

když jsou si všichni rovni, tak proč jde ruku v ruce s multikulturou pozitivní diskriminace? Já článek chápu i jako výzvu, abychom pro všechny měli stejná pravidla a nikoho neupřednostňovali

14 0
možnosti

To je otázka ;-D

Všechno je  sebevražedné, když se to přežene.

I pití pramenité vody.

2 3
možnosti
JM

Rozhodně nejsem multikulturalista, nejsem pro pozitivní diskriminaci, jsem rovnostářský. Vaše názory pane Cilichu, jsou ale opačným extrémem. Podle vašich názorů na příspěvky do diskuse kde diskutéři jsou de facto vašimi návštěvníky a kde propagujete bezbřehou svobodu, jsem očekával trochu víc tolerance. Musím se přiznat, k vám na návštěvu bych nešel. Od mých návštěvníků se sice nenechám k ničemu nutit, ale nevyžaduji naprosté přizpůsobení. Často nechám hosta vybrat hudbu, nebo kanál v televizi, chovám se vstřícně. Nepřijímám hosty v trenýrkách, pokud vím, že jim něco nechutná, a pozvu je na oběd, tak to nebudu vařit, i když mám na to chuť. Pokud jim vadí kouření, tak si v jejich přítomnosti nezapálím, ale pokud jsem nekuřák, očekávám, že se oni také omezí a nebudou mi kouřit v bytě. Zkrátka host znamená určitá omezení, ale z nějakého důvodu jsem ochoten je dobrovolně podstoupit.

2 7
možnosti
Foto

I76v43o 33C83i70l75i43c34h

22. 3. 2015 13:19

A copak tvrdím něco jiného? 8-o

9 0
možnosti
MJ

Hezký den, pane blogere.

Multikulturismus. Myslím si, že si ten multikulturismus nějak divně vysvětlujete. Hned myslíte na cikány, což je do multikulturismu nemůžete zařazovat, protože v Evropě jsou tisíciletí. Do multikulturismu nemůžete zařazovat už několikátou generaci muslimů v České republice. Multikulturismus není také radikálově jakékoliv rasy. Tam se musí bojovat jinak, ne zavřením hranic  a izolací celých ras.

Létám za rodiči a sestřičkou a neteří do Kanady. Tam je multikulturismus "jak hrom". Stál jsem v P.A.T.H. v Torontu v multikulturní frontě. Za mnou černoch, přede mnou Arabka v šátku, vedle ve frontě Palestinec a kousek dál rodilý Kanaďan Indián.Samozřejmě nelze tak nějak srovnávat multikulturismus v Evropě s multikulturismem Kanady. Tam už existuje od objevení Ameriky.

Dle mne nelze "zakázat" multikulturismus. Svět je tak už spojen, cestování je rychlé, spojení firem tak globální, že to nelze. Lze se zamyslet jak zajistit aby se na pražském letišti neobjevila bomba...ale nepustit Araba na české území , jakéhokoliv Araba prostě je nemyslitelné. Tím se vracíte do totality, kde chcete rozkazovat kdo smí cestovat a kdo nesmí.

Za globalizaci světa přece nemůžou nějací levičáci. Za to mohou moderní výrobní technologie, moderní komunikační technologie , rozdílné mzdové podmínky. A globalizace přináší multikulturismus. Opravdu bych Vás rád viděl stát se samopalem 

u hranic s ostnatým drátem a rozhodovat kdo smí vstoupit a kdo ne :-)))))))

3 8
možnosti
Foto

I91v96o 91C26i88l18i54c47h

22. 3. 2015 13:06

Já snad někde píši o nějakých zákazech nebo o zavírání hranic? 8-o Já jen popisuji původ a cíle politické ideologie multikulturalismu, která to, co popisujete překroutila ve svůj prospěch.

8 1
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.