Stop registračním pokladnám!

Politický bojkot bývalého člena KSČ Andreje Babiše a jeho registračních pokladen, které povedou k zániku drobných živnostníků a všeobecnému zdražování služeb a výrobků. Tento blog sepisuji na základě žádosti děčínských živnostníků.

Podle odhadů registrační pokladny zasáhnou v negativním smyslu téměř 600 000 živnostníků a podnikatelů. Na desetimilionový národ je to až astronomicky velké číslo. Zdraží se výrobky, zboží a zanikne mnoho drobných podniků. Jde o zásah do osobních práv a svobod. Miliardy korun tečou jinde. Ministr financí hledá čerta tam, kde není.

Jde o klasický střed zájmů. V současné době mnoho lidí hledá kvalitní a lokální potraviny. Masově se rozvíjejí farmářské trhy, místní farmáři, pekaři a uzenáři. Lidé si už  raději koupí ráno ten rohlík u místního pekaře, než ve velkoobchodech. To se samozřejmě nelíbí člověku, který má pod palcem hned několik potravinářských korporací. V současné době si dělá zálusk i na Hamé.
Jak řekl pan Blaník: Andreji, lidi prostě pochopí, že to kuře za týden prostě nevyroste...

Před Andrejem Babišem stál vcelku jednoduchý úkol-zničit trend lokálních potravin. Proto vstoupil do politiky a založil hnutí ANO. Dostal se do parlamentu a v současné době velmi razantně prosazuje zákon ohledně registračních pokladen. Typický střet dvou zájmů-politického a podnikatelského světa.

Osobně jsem hovořil s drobnými živnostníky z Děčína. Ti samozřejmě tuto politickou šikanu razantně odmítají a bojí se, že jejich náklady budou vyšší než výnosy. V současné době žijí ve strachu z toho, co se stane dále. Bojí se, že o svoji živnost přijdou. Andrej Babiš zřejmě přijal politickou šikanu z období 50.-60. let.

Miliardy korun protékají jinde!

Řekněme STOP registračním pokladnám a šikaně drobných podnikatelů.

Společnost Mafra, která je ve vlastnictví Agrofertu vlastní portál Idnes.cz....snad nebudu odebrán:-)

Základním prvkem demokracie je slušně vedený dialog. Pokud nesouhlasíte, napište prosím SLUŠNĚ do komentáře svůj názor.

Přeji hezký večer/den/ráno! :)

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Štěpán Chour | pondělí 11.5.2015 21:38 | karma článku: 30,10 | přečteno: 1105x
  • Další články autora

Štěpán Chour

Zase budou volby

25.2.2019 v 18:18 | Karma: 17,24

Štěpán Chour

Genocida v JAR

3.2.2019 v 22:17 | Karma: 41,64

Štěpán Chour

Nechme lidem jejich svobody

27.3.2017 v 20:19 | Karma: 31,82

Štěpán Chour

Vraťme politice její vážnost

27.1.2017 v 10:44 | Karma: 29,17