Obnovuje Andrej Babiš po vzoru Klementa Gottwalda neobolševismus?

Komunisté toho mají na svědomí dostatek, ale jejich zlatá léta na výslunní jsou již mimo hru. Dnes tu máme odlišný typ bolševismu - tzv. neobolševismus. Hrdým stoupencem této myšlenky je majitel Agrofertu a ministr financí.

Rozdíl mezi Andrejem Babišem a Klementem Gottwaldem vidím v tom, že Gottwald na své členství v KSČ hrdě vzpomíná. Sice z komunistického nebe/pekla, ale vzpomíná. Dnes by zřejmě nehrál kličkovanou s novináři na téma působení v KSČ, StB...
Byl by i nadále hrdým komunistou a společně s Jakešem by na navštěvoval mítinky komunistů, velvyslanectví KLDR a nad pivem by vzpomínali na zlatá léta komunismu.

Zájem ale má Andrej Babiš s Klementem Gottwaldem shodný. Jejich největší priorita je totiž škodit drobným podnikatelům, rozehrávat hry a boje k likvidaci společenských tříd, zlikvidovat drobné živnostníky, zcela ovládat stranu, vládu a média. Kam došel třídní boj komunistický pod praporem rudým za přispění Gottwalda, to víme – vraždy, zlodějiny, vyhánění rodin z domů, statků a z gruntů, jako i likvidace živnostenského stavu.  Kam dojte boj pod vlajkou hnutí ANO víme všichni - likvidace společenských tříd, likvidace drobných podnikatelů, represe...

To, co páchal Gottwald jako duševně zpomalený člověk, to právě také chystá, patrně i stejně duševně postižený, Andrej Babiš. EET, kontrolní hlášení a všemožné nesmysly, které jeho ministerstvo vymýšlí. Je to stejný třídní boj jako ten komunistický v 50. letech. Dnes se říká neokomunistický, neobolševický, neomarxistický.

Hlavním cílem Andreje Babiše v politice je destrukce soukromého podnikání, likvidace drobných živnostníků a ochrana zájmů Agrofertu.

Ještě nedávno se probíralo téma Babišova dotačního podvodu. Stačil jeden atentát v Bruselu, návštěva čínského prezidenta a média vlastněná právě Babišem začala na jeho pokyn okamžitě celou aféru zametat pod koberec. Neměli bychom tak rychle zapomínat a měli bychom se ptát, jak byl ten dotační podvod vyřešen a jak byli potrestáni viníci.

Pravicová opozice nedokáže toto monstrum české politiky zastavit a bezzubá sociální demokracie raději sklopí uši.

Je zapotřebí při příštích sněmovních volbách volit s rozumem a nenechat se ovlivnit koblihou či různými populistickými sliby.

Volme rozumem a zajímejme se nad věci, které negativně ovlivňují situaci v České republice.

Přeji mnohou úspěchů

Štěpán Chour

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Štěpán Chour | středa 6.4.2016 22:45 | karma článku: 31,78 | přečteno: 889x
  • Další články autora

Štěpán Chour

Zase budou volby

25.2.2019 v 18:18 | Karma: 17,24

Štěpán Chour

Genocida v JAR

3.2.2019 v 22:17 | Karma: 41,64

Štěpán Chour

Nechme lidem jejich svobody

27.3.2017 v 20:19 | Karma: 31,82

Štěpán Chour

Vraťme politice její vážnost

27.1.2017 v 10:44 | Karma: 29,17