Maďarsko ukazuje vůli

Již přednedávnem začala armáda Maďarska stavět na hranicích se Srbskem plot. Lépe řečeno, zastavují příčiny vnitřního nebezpečí státu. Tedy ilegální imigraci. Plot má být 4 metry vysoký a 175 kilometrů dlouhý.

Maďarsko se již řadu let potácí s obrovskou vlnou imigrace. Její hranice tento rok překročilo rekordních 79 120 ekonomických migrantů. Což je na tak malou zemičku s tak nízkou životní úrovní velký oříšek.
Země, jejíž jazyk z obyvatel ČR umí jen málokdo se již po staletí potácí s řadou hospodářských, ekonomických a finančních problémů. A nelegální ekonomičtí migranti, kteří prchají z válečných zón takovým způsobem, že tam nechávají svoje ženy a děti, chtějí ještě jako pijavice parazitovat na tamější sociální, etický a morální systém. Ekonomická imigrace zdaleka nepředstavuje řešení ekonomických problémů daného státu. Podívejme se na Řecko. Přitom z válečných zón utíká jen hrstka dobře živených mladých mužů bez žen a dětí. Jsou to sobci.

V současné době (bohužel) žijeme v tzv. Schengenském prostoru. Přináší nám to volnost cestování bez pasů a různých povolení, ale hranice nejsou nikterak hlídány. Vlastně už (opět bohužel) existují pouze na mapě. S volností otevřených hranic bez kontroly se ilegální imigranti a s nimi islamisté z různých teroristických skupin dostávají do značné výhody.
Vezměme si příklad z Maďarska a zavřeme hranice. V rámci vnitřní ochrany státu. V rámci ochrany našich obyvatel. Obyvatel České republiky. Volné potulování po Evropě přináší nebezpečí pro každý stát. Proto opět vyzývám: vládo, zavři hranice a ochraňuj naše obyvatele!

Maďarsko se ukázalo v dobrém světle. Může nám jít v tomto směru příkladem. Výstavba bude sice stát něco kolem (v přepočtu) půl miliardy korun. Ano, je to astronomická částka, ale zamezí vnitřnímu nebezpečí v podobě ilegálních ekonomických migrantů, kteří okradou tamější daňové poplatníky. 

Na závěr bych chtěl říct, že rozhodně nepatřím mezi krajní pravici či rasisty. Nejsem rasista. Moji přátelé z Vietnamu či Venezuely Vám to rádi potvrdí. Pouze chci chránit vnitřní bezpečnost České republiky všemi možnými prostředky. A zavření hranic je jedno z nejlepších možných řešení.

Měli bychom se postarat nejprve o české občany. O těch 700 000 nezaměstnaných, 1 500 000 lidí na pokraji chudoby, o zhruba 85 000 bezdomovců. O tu českou babičku, která nemá na léky. O tu českou matku samoživitelku, která pomalu nemá na školní obědy pro svoje děti. Ano, pomáhejme. Ale na jejich území! Evropa není nafukovací.
V tomto článku jsem pouze chtěl vyzdvihnout dobrý krok Maďarska, který v žádném případě nehodlá poslouchat diktát z Bruselu.

Více o mém názoru na imigraci jako jev samotný můžete najít zde:

http://chour.blog.idnes.cz/c/464503/zadni-uprchlici-ale-ekonomicti-migranti.html

 

Budu rád, když vyjádříte SLUŠNĚ svůj názor v diskuzi. Cenním si každého názoru, který má hlavu a patu. A to i názor odpůrců. Žijeme v demokracii. Ale ten názor nesmí mít úroven pana Milana Kohouta :)

Přeji pěkný večer!

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Štěpán Chour | středa 15.7.2015 19:24 | karma článku: 38,24 | přečteno: 1663x
  • Další články autora

Štěpán Chour

Zase budou volby

25.2.2019 v 18:18 | Karma: 17,24

Štěpán Chour

Genocida v JAR

3.2.2019 v 22:17 | Karma: 41,64

Štěpán Chour

Nechme lidem jejich svobody

27.3.2017 v 20:19 | Karma: 31,82

Štěpán Chour

Vraťme politice její vážnost

27.1.2017 v 10:44 | Karma: 29,17