Evropská unie sponzoruje terorismus.

Podporuji Izrael, protože je ostrovem svobody a demokracie. Velmi si vážím spojenectví s touto zemí, obdivuji a respektuji jejich kulturu, morální hodnoty a to vše, čím si tento národ musel projít. Po právu jsou hrdým národem.

Obdivuji, jak Židé přes tu veškerou antisemitskou a antiizraelskou nenávist dokázali jako národ přežít. Židé a stát Izrael jsou každodenním terčem nenávisti, antisemitismu, nesnášenlivosti a závisti. Během celé lidské historie byly na židovské obyvatelstvo páchány pogromy, genocidy a holocausty. Dnes se zdá být situace klidnější, ale opak je pravdou. Evropské unii totiž vládne socialistická levicová garnitura, která stejně jako Komunistická strana Sovětského svazu, cítí vůči Izraeli nenávist. Levicový extremismus se promítá do rozhodnutí o uvalení cla na Izrael, značkování izraelských výrobků, financování Palestiny a podbízení se arabskému světu. Pro mě jsou kroky EU zcela nepřijatelné.

Jak jsem již zmínil - přístup Evropské unie k Izraeli je zcela v souladu s přístupem neomarxistické ideologie, která podbíhá Palestině a na Izrael uvaluje cla a značkuje výrobky. Evropská unie se musí stydět, jelikož zavedení značení výrobků posílí extremistické radikální kruhy, které podporují bojkot Izraele a upírají mu právo na jeho existenci. Označování izraelských výrobků palestinská strana samozřejmě s plnou náručí uvítala. Stejně jako finanční pomoc od EU, za kterou páchá teroristické útoky.

Evropská unie posílá peníze na podporu palestinců v domnění, že tyto finanční prostředky použijí na opravu infrastruktury ve válečném pásmu Gazy. Namísto toho, palestinci tyto finanční prostředky použili k výstavbě tunelů, aby se teroristé mohli bez šrámu dostat na území Izraele s cílem páchat teroristické útoky a připravit tamější obyvatele o majetky a životy. Proč za tyto peníze, které přišly od EU, nepostavili továrny, školky, nemocnice, univerzity? Protože to není v zájmu palestinců. V zájmu palestinců je destabilizovat situaci uvnitř Svaté země, rozvrátit bezpečnost a vojensky obsadit Izrael. To se žádnému jinému státu nikdy nepovedlo a já pevně věřím, že ani nepovede. Evropská unie sponzoruje terorismus.
Dále Evropská unie vyškrtla ze seznamu teroristických organizací radikální hnutí Hamás, které má na svědomí statisíce lidských životů, páchá odporné zločiny a tyranizuje židovské obyvatelstvo. Tato teroristická organizace je podporována,namísto toho, aby byla zničena.

Podporuji Izrael celým svým srdcem a jsem hrdý na to

Štěpán Chour

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Štěpán Chour | pondělí 19.12.2016 21:22 | karma článku: 35,57 | přečteno: 904x
  • Další články autora

Štěpán Chour

Zase budou volby

25.2.2019 v 18:18 | Karma: 17,24

Štěpán Chour

Genocida v JAR

3.2.2019 v 22:17 | Karma: 41,64

Štěpán Chour

Nechme lidem jejich svobody

27.3.2017 v 20:19 | Karma: 31,82

Štěpán Chour

Vraťme politice její vážnost

27.1.2017 v 10:44 | Karma: 29,17