Města se musí bránit proti stupiditě našich poslanců i vlád

Nejde o nic jiného než o to svinstvo heren, hracích strojů rulet a podobných šíleností, jímž máme zaneseny spousty našich měst. Naši slaboduší politici, s jejich komickými představami o svobodě a kapitalizmu proti téhle nákaze zatím neudělali téměř nic. Možná že tak ani hloupí nejsou a na neštěstí druhých si vědomě postavili nejenom kariiéru, ale i hmotné zajištění, protože mafie, jíž jsou součástí za služby přece platí.

Kdybych osobně neznal bývalého majitele herny, který do nejmenšího detailu věděl, jak ten byznis funguje, a kdybych si nepamatoval jak proklínal jednoho politika za to, že umožnil rozvoj heren a úroveň hraní, protože i on si zahrál a prohrál nejen vlastní hernu, ale i celý svůj majetek. Neříkám, že mu to přeju a že jeho závislost ho potrestala i za ty ostatní, které svým snadným podnikáním přivedl do neštěstí, ale zase až tak ho nelituju, neboť opravdu za svou hloupost jsme vždy často krutě a oprávněně trestáni, ale je to pro mne důkaz zákeřnosti tohoto podnikání.

Občas chodím do podobných zařízení na pivo nebo na kávu. Jedinou výhodou je, že tam máme otevřeno dvacet čtyři hodin denně. A tak vidím cikány, kteří si tam přijdou zahrát. Odkud mají asi penízky a komu měly původně patřit, dále tam je kamioňák, který se celé dny dře za volantem, aby své peníze utratil, protože jednou přece nad tím strojem zvítězit musí...nezvítězí, naopak a další nešťastníky...

A tak obdivuji taková města, která se dokáží postavit proti našim mafiánským poslancům a politikům, neboť nákaza by měla být odstraněna celoplošně, ale to oni v "zájmu svobody", aby se lidé mohli svobodně zlikvidovat, to oni nedokážou nikdy, neboť oni jsou sami součástí nákazy a postupné zkázy této země.

Vím, že budou argumentovat, že se snažím o oněco jako prohibici v případě alkoholu, myslím ale, že zde přirovnání pokulhává.

A tak lze jen obdivovat města, jako třeba Liberec, která se této nákazy dokází plošně zbavovat, pokud jim v tom naši mafiáni z Prahy, kteří jsou právě u moci, nezabrání.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Cempírek | čtvrtek 24.11.2011 7:45 | karma článku: 21,93 | přečteno: 972x