Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

ivuskli

24. 11. 2011 17:05
K diskuzi - Miluju Dušíny,

kteří mají ve všem jasno. A jim (jejich rodičům, blízkým, dětem, kamarádům...) by se to nikdy nemohlo stát.

Idiotské seriály, přežírání, chlast, kouření, chorobná vazba na jiného člověka ... závislostí je plno. Koho to zajímá, zkuste Requiem za sen, je to tvrdá perla kinematogfarie, kterou by měli povinně zhlédnout puberťáci a vůbec všichni.

Jenže herna a tvrdé drogy se zakázat prostě na rozdíl od jiných závislostí dají.

Já bych herny zavřela úplně nekompromisně. Může tam uvíznout někdo, koho máte rádi, a pak se nestačíte divit. Někdy mu už není pomoci.

0 0
možnosti
SB

Slavomír 1966

24. 11. 2011 8:07
Dva rozdílné pohlady na problém

Po přečtení tohoto článku jsem nabyl dojmu, že občané se dělí na dvě kategorie: Na ty, které nikdo nenutí chodit do heren hrát o peníze (k nim patřím například i já) a na ty, kteří jsou i tomu nuceni nelidskými poslanci a ještě nelidštějšími vládami.

Autor je typický příznivec levice: Předpokládá, že lidský jedinec je nesvéprávný tvor, který se o sebe neumí postarat, a o kterého se musí starat vláda tím, že mu dá sociální dávky, nebo tím, že jej ochrání před hazardem tak, že zakáže herny apod. Já jsem příznivec pravice. Předpokládám, ž ebych měl být schopen se o sebe postarat sám: Že pokud mě nepostihne nezaviněná nemoc, měl bych být schopen si na sebe jakž takž vydělat, že pokud jdu kolem herny, měl bych být schopen odolat jejímu vábení apod.

2 0
možnosti
P

P.32

24. 11. 2011 8:38
Re: Dva rozdílné pohlady na problém

Nechápu proč by měl být autor levičák,když chrání i Vás.Nebo snad stojíte o to být přepaden takovým to hráčem,toužíte se setkávat s těmi které tento "koníček" dohnal na okraj společnosti?Stejně je nakonec budete ze svých daní podporovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2113x
Středoškolský učitel, občan České republiky