Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

USA varuje že CIA zaútočí, pak se začne verbovat?

V souvislosti s výročím útoků na světové obchodní centrum přišlo varování, že teroristé chystají útoky malými letadly. Dělají si z nás američani srandu? Vždyť bylo dokázáno mnoha nezávislými vyšetřovateli, že útoky z 11 září 2001 byl inside job zinscenovaný CIA. Nechce se tomu věřit, ale pro pár lidí za oponou to byla velmi dobrá investice, která jim zajišťuje nemalé zisky i dnes, v době tzv. ekonomické krize.

Takže celé varování, tak aby vyznělo korektně, by mělo znít - Americká CIA chystá teroristické útoky malými letadly které mají za cíl omezit v evropě demokracii. Jedná se o útoky pod falešnou vlajkou. Možná je to kvůli klesající podpoře americké politiky napříč celou EU.

Jestli má ale EU nějakou budoucnost, tak jedině jako jakási alternativa amerického modelu, ne jeho kopie. Je přece jasné, že americký model má skryté vady, které je nutné najít a odstranit. Více než do samotného systému je třeba podívat se sami do sebe. Je nutné v sobě probudit znovu lidskost, soucit s tím, co se ve světě děje.

Podívejte se do Kambodže, kde jsou lidi vyháněni kvůli tomu, že mocní lidé jednoduše vydělávají na bezcelním a neomezeném dovozu cukru do eu. Cukrová třtina se pěstuje tam, kde ještě nedávno žili lidé obdělávající svoje pole. Když má někdo právo na neomezený bezcelní dovoz cukru, je krach cukrovarnictví jaksi pochopitelnější že? Co je ale horší je to, že tisíce lidí je v Kambodži odsouzeno k pomalému zbídačení na neúrodné půdě a k hladu. Jak lidi tam, tak lidi tady na tom tedy těžce prodělali! Kdo na tom vydělal?

Ve starém městě u Uherského Hradiště fungoval dlouhé roky cukrovar. Po vstupu do EU šel ale spolu s ostatními pod kytky právě kvůli takovým zpackaným programům inspirovaným těmi americkými. My evropani máme na víc, než na to nechat si diktovat od američanů co je správně a kdo je ten dobrý. Copak vidina amerického snu evropany zcela zbavuje rozumu?

Co je to americký sen, život na dluh? život na dluh řešený dluhem?Dluh řešený dluhem refinancovat dalším dluhem?  Zadlužit kojence a divit se, proč je ekonomika v hajzlu?

Do toho se míchají provokace, špionážní hry jako Operace norhwoods, falls flag operation. Já říkám, že to varování mi nějak smrdí. Nikdo totiž neodpoví na tyto otázky.

A)Jak to že to USA vědí dopředu?

B)proč to nezarazí v zárodku?

C)Pokud 11 září útočila CIA, kdo bude útočit v evropě? MI-5?

Širší souvislosti

Nevím jestli jste tu zprávu zachytili, ale armádě ČR dochází vojáci, a tak se rozhodla, že by znovu obnovila  povinou vojenskou službu. Tak se mi zdá, že možná ty teroristické útoky mají mít i efekt strýčka SAMA.

Když spácháte na národu nějaký zločin, křivdu nebo jakkoli ho hluboko zasáhnete, efektem bude, že Vám dobrovolně narukuje spousta lidí s touhou se pomstít. Proto se ty připravované útoky docela hodí ne? Nato se zřejmě chystá do války více zapojit, než tomu bylo doposud.

Armádní opravny v Praze, které jsou dnes státním podnikem který na rozdíl od Českých drah vykazuje nemalý zisk, chce armáda z nepochopitelných důvodů privatizovat. Důvody se dají najít leda spekulativně. Kdo se o takovou firmu v privatizaci může ucházet? Troufám si tvrdit, že většina takových investorů je v Americe. Že by šla naše armáda na rudu spojencům? Co za to? nové zbraně? Pravděpodobně..

Souhlasíte s tím? Já určitě ne ale názor si udělejte sami...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Radek Čelechovský | pondělí 5.9.2011 10:02 | karma článku: 17,19 | přečteno: 1055x
  • Další články autora

Radek Čelechovský

Korona aneb nástroj, jak nás obrat

Nestačím se divit, co se kolem děje v souvislosti s koronavirem. Klíčovým tématem je očkování, proočkovanost a podmínky cest do zahraničí. Koronavirus a jeho PR jedou na plné pecky.

16.7.2021 v 7:00 | Karma: 17,53 | Přečteno: 426x | Diskuse| Ekonomika

Radek Čelechovský

Situace na Ukrajině a na divokém západě

Zdá se mi, že celá Amerika spolu s EU chtějí pro Ukrajinu řešení, které se ovšem samotným ukrajincům moc nezamlouvá. Ukrajinci vědí mnohem přesněji, že nechtějí být součástí uskupení, ve kterém vždycky zastávali pozici levné pracovní síly a kriminálníků. Jak je všeobecně známo, kriminalitu vytváří samotný systém, ve kterém žijeme a je to tedy projev systémové chyby. Ono je ale takových chyb mnohem více, které dohromady produkují napětí ve společnosti a zdánlivě bezvýchodnou situaci.

10.4.2014 v 13:45 | Karma: 23,71 | Přečteno: 3810x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Proč je válka standardem a krize realitou?

Život je to jediné, co ve skutečnosti na světě máme. Umí být nesnesitelný a těžký, což taky pro mnoho lidí dnes bohužel i je. Český národ to v minulosti nikdy neměl moc snadné a asi proto se tato tíha bytí přenáší jako nechtěné dědictví i do života lidí. Česko je srdcem Evropy a bývaly doby, kdy jsme na to mohli být hrdí. Dnes jsme vhodní jako místo pro rozmístění raket NATO, pro Americký radar, ani na jedno z toho ale časem hrdí nebudeme. Nesmíme podlehnout tlaku, naopak bychom se měli ztotožnit s principy, jaké prosazují humanisté a velikáni našich dějin. Tito lidé v Česko a jeho sílu skutečně věřili. Přitom ale musíme oddělit zrno od plev, abychom se nedopustili stejných chyb, jako porevoluční naivita mající za následek rozkradení republiky. Musíme se zaměřit na samotnou esenci svobody, pravdy a míru, která se topí v propagovaném světonázoru.

13.3.2014 v 20:36 | Karma: 18,17 | Přečteno: 768x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Problémy které nás ničí

Svět je na konci se silami a s možnostmi, jak jej dále vést tímto sebevražedným směrem a všichni víme, co mám na mysli. Je toho tolik, že si každý snadno doplní pár důvodů, proč si myslet, že situace je vážná. Mnozí mají pocit, že jedna epocha je u svého konce a že je na čase zúčtovat. Účtovat ve světě, který utopil sám sebe v dluzích, je o to těžší, o kolik vyšší dluhy jsou, bohužel ale ty největší dluhy penězi nevyčíslíme.

11.3.2014 v 9:02 | Karma: 19,12 | Přečteno: 641x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Co mi vadí na celém tom divadle jménem Ukrajinská krize.

Kyjevské odtržení od Ukrainy se nakonec vyhrocuje čím dál víc a USA si libují v dobře natrénované přípravě na válku, rozjíždí mediální dezinformační kampaň. Zda to válkou skončí, to je na každém z nás. Pravdou je že mezi námi nežije dostatek pamětníků války. Ti by se tak klidně na svět rozhodně nedívali, jsme ukolébaní. To co naši rodiče považovali za otravné vyprávění o chudých časech, je pro nás natolik vzdálené, že si představujeme celou věc dočista jinak. Jako bychom si chtěli zase hrát se sirkama na slamníku.

6.3.2014 v 15:50 | Karma: 34,14 | Přečteno: 6730x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Na sestru vzal nohy od stolu, líčil muž řádění pacienta. Za jeho smrt soudí policisty

21. května 2024  17:36

Trojice sanitářů z Psychiatrické nemocnice v Bohnicích se v úterý u Obvodního soudu pro Prahu 8...

Poslanci potvrdili možnost odpuštění penále z odvodů na zdravotní pojištění

21. května 2024  5:45,  aktualizováno  17:35

Přímý přenos Poslanci schválili možnost odpuštění penále z odvodů na zdravotní pojištění, což jim vrátil Senát....

Děda chtěl vnučku do péče kvůli týrání. Zmanipuloval ji k výmyslům, soudí ho

21. května 2024  17:25

Bouchla mě sušákem na prádlo, kopla do břicha, je zlá, křičí, tahá mě za vlasy, sráží na zem. Takto...

Pavel si vyzkoušel letecký simulátor, hokejistům s posilami předpovídá úspěch

21. května 2024  7:30,  aktualizováno  17:14

Za přísnějších bezpečnostních opatření začal v úterý prezident Petr Pavel se svou chotí Evou...

  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2137x
web counter