USA varuje že CIA zaútočí, pak se začne verbovat?

V souvislosti s výročím útoků na světové obchodní centrum přišlo varování, že teroristé chystají útoky malými letadly. Dělají si z nás američani srandu? Vždyť bylo dokázáno mnoha nezávislými vyšetřovateli, že útoky z 11 září 2001 byl inside job zinscenovaný CIA. Nechce se tomu věřit, ale pro pár lidí za oponou to byla velmi dobrá investice, která jim zajišťuje nemalé zisky i dnes, v době tzv. ekonomické krize.

Takže celé varování, tak aby vyznělo korektně, by mělo znít - Americká CIA chystá teroristické útoky malými letadly které mají za cíl omezit v evropě demokracii. Jedná se o útoky pod falešnou vlajkou. Možná je to kvůli klesající podpoře americké politiky napříč celou EU.

Jestli má ale EU nějakou budoucnost, tak jedině jako jakási alternativa amerického modelu, ne jeho kopie. Je přece jasné, že americký model má skryté vady, které je nutné najít a odstranit. Více než do samotného systému je třeba podívat se sami do sebe. Je nutné v sobě probudit znovu lidskost, soucit s tím, co se ve světě děje.

Podívejte se do Kambodže, kde jsou lidi vyháněni kvůli tomu, že mocní lidé jednoduše vydělávají na bezcelním a neomezeném dovozu cukru do eu. Cukrová třtina se pěstuje tam, kde ještě nedávno žili lidé obdělávající svoje pole. Když má někdo právo na neomezený bezcelní dovoz cukru, je krach cukrovarnictví jaksi pochopitelnější že? Co je ale horší je to, že tisíce lidí je v Kambodži odsouzeno k pomalému zbídačení na neúrodné půdě a k hladu. Jak lidi tam, tak lidi tady na tom tedy těžce prodělali! Kdo na tom vydělal?

Ve starém městě u Uherského Hradiště fungoval dlouhé roky cukrovar. Po vstupu do EU šel ale spolu s ostatními pod kytky právě kvůli takovým zpackaným programům inspirovaným těmi americkými. My evropani máme na víc, než na to nechat si diktovat od američanů co je správně a kdo je ten dobrý. Copak vidina amerického snu evropany zcela zbavuje rozumu?

Co je to americký sen, život na dluh? život na dluh řešený dluhem?Dluh řešený dluhem refinancovat dalším dluhem?  Zadlužit kojence a divit se, proč je ekonomika v hajzlu?

Do toho se míchají provokace, špionážní hry jako Operace norhwoods, falls flag operation. Já říkám, že to varování mi nějak smrdí. Nikdo totiž neodpoví na tyto otázky.

A)Jak to že to USA vědí dopředu?

B)proč to nezarazí v zárodku?

C)Pokud 11 září útočila CIA, kdo bude útočit v evropě? MI-5?

Širší souvislosti

Nevím jestli jste tu zprávu zachytili, ale armádě ČR dochází vojáci, a tak se rozhodla, že by znovu obnovila  povinou vojenskou službu. Tak se mi zdá, že možná ty teroristické útoky mají mít i efekt strýčka SAMA.

Když spácháte na národu nějaký zločin, křivdu nebo jakkoli ho hluboko zasáhnete, efektem bude, že Vám dobrovolně narukuje spousta lidí s touhou se pomstít. Proto se ty připravované útoky docela hodí ne? Nato se zřejmě chystá do války více zapojit, než tomu bylo doposud.

Armádní opravny v Praze, které jsou dnes státním podnikem který na rozdíl od Českých drah vykazuje nemalý zisk, chce armáda z nepochopitelných důvodů privatizovat. Důvody se dají najít leda spekulativně. Kdo se o takovou firmu v privatizaci může ucházet? Troufám si tvrdit, že většina takových investorů je v Americe. Že by šla naše armáda na rudu spojencům? Co za to? nové zbraně? Pravděpodobně..

Souhlasíte s tím? Já určitě ne ale názor si udělejte sami...

Autor: Radek Čelechovský | pondělí 5.9.2011 10:02 | karma článku: 17,19 | přečteno: 1055x