Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Schrupne si na hradě?

Schwarzenberg prezidentem, tak to je opravdu dobrý vtip. Tento alkoholem nasáknutý potomek šlechtického rodu Schwarzenbergů, který by se měl jít především léčit, mi vadí už jako ministr zahraničí. Můj názor je takový, že opilý ministr zahraničních věcí by neměl nikde jinde šanci, až na Českou Republiku.

no comment

Jak je možné, že v Česku má tolik podporovatelů? Opilec, který snad nikdy nebyl před kamerou střízlivý, baví svět svým všudypřítomným podřimováním a žvatláním v neurčitém jazyce. Jeho zastánci často říkají, že on se do politiky hodí, protože má už hodně peněz a nemusí krást. Promiňte, ale to se mi zdá dosti chabé.

Na Hradě bych já osobně rád viděl třeba pana Tomia Okamuru, který by měl mezi lidma značnou podporu, ale politici se ho pravděpodobně bojí více, než on jich. Jsme v Česku, takže logika jde stranou.

Odpusťte mi předsudky, ale jaký může být člověk prezident, když je notorik? Příště může kandidovat nějaká smažka, ne? Když už může alkoholik... Alkohol=droga pane Schwartzenbergu a z toho se nevykecáte....

Jestli tohoto chlapa vláda jako prezidenta zvolí, tak to bude současně ten nejkomičtější a nejtragičtější prezident. Jeho proslovy se stanou dobou, kdy se sály po celém světě rozeznívají tlumeným smíchem diváků.. Po proslovu si sedne a usne. Diskusi nikdo nestihne, protože na světě není tlumočníka, snad kromě rodilého mluvčího, co by dokázal přeložit češtinu pana hraběte. A i rodilý mluvčí má potíže, protože má chvílema pocit, že právě spoluvytvářejí se Schwartzenbergem nový slovansko-germánský jazyk s prvky sánskrtu.

Jakoby nikomu z partaje ani opozice nevadilo, že ministr je furt v lihu.. Jestli má ministr zahraničních věcí ve světě nějakou zásluhu, tak snad jen tuto říkanku:

Kudy chodil, tudy pil, všechny v sále pobavil.

Václav Havel je minulostí a prezidentování se ujal Václav Klaus. Jeho mnohdy kontroverzní názory na globální oteplování, na EU a na zahraniční politiku USA bývají ostré a plné touhy mít v Evropě jinou unii, kde je demokracie posilována a nikoli oslabována, jak je tomu dnes.. Jako každý má i Václav Klaus vady v povaze, jako narcismus, pýchu.

Narcista ale nutně nerovná se blbec. Jeho pozice narcismus vyžaduje, on si v projevech, při kterých polovina sálu odchází a polovina nadšeně tleská doslova libuje..

To Schlafenberg aneb Schwartzenberg se na úřad prezidenta nehodí ani náhodou.

toho bych zařadil někam mezi pacienty diagnostického ústavu pro léčbu závislostí, a to co nejdříve, i když pochybuji, že je ještě co zachraňovat. Jestli je toto politik, který se hodí na post reprezentující naši zemi, tak ja jsem Svatý Barnabáš. Vždyť pan hrabě má potíže s češtinou samotnou, jeho žvatlání češtinu zdánlivě připomíná, ale to je všechno.

Pokud se dostane na hrad, bude český prezident atrakcí č. 1, která spí i když mluví. Tragická sranda na konci věku..

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Radek Čelechovský | sobota 5.11.2011 5:53 | karma článku: 25,71 | přečteno: 1297x
  • Další články autora

Radek Čelechovský

Korona aneb nástroj, jak nás obrat

Nestačím se divit, co se kolem děje v souvislosti s koronavirem. Klíčovým tématem je očkování, proočkovanost a podmínky cest do zahraničí. Koronavirus a jeho PR jedou na plné pecky.

16.7.2021 v 7:00 | Karma: 17,53 | Přečteno: 426x | Diskuse| Ekonomika

Radek Čelechovský

Situace na Ukrajině a na divokém západě

Zdá se mi, že celá Amerika spolu s EU chtějí pro Ukrajinu řešení, které se ovšem samotným ukrajincům moc nezamlouvá. Ukrajinci vědí mnohem přesněji, že nechtějí být součástí uskupení, ve kterém vždycky zastávali pozici levné pracovní síly a kriminálníků. Jak je všeobecně známo, kriminalitu vytváří samotný systém, ve kterém žijeme a je to tedy projev systémové chyby. Ono je ale takových chyb mnohem více, které dohromady produkují napětí ve společnosti a zdánlivě bezvýchodnou situaci.

10.4.2014 v 13:45 | Karma: 23,71 | Přečteno: 3810x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Proč je válka standardem a krize realitou?

Život je to jediné, co ve skutečnosti na světě máme. Umí být nesnesitelný a těžký, což taky pro mnoho lidí dnes bohužel i je. Český národ to v minulosti nikdy neměl moc snadné a asi proto se tato tíha bytí přenáší jako nechtěné dědictví i do života lidí. Česko je srdcem Evropy a bývaly doby, kdy jsme na to mohli být hrdí. Dnes jsme vhodní jako místo pro rozmístění raket NATO, pro Americký radar, ani na jedno z toho ale časem hrdí nebudeme. Nesmíme podlehnout tlaku, naopak bychom se měli ztotožnit s principy, jaké prosazují humanisté a velikáni našich dějin. Tito lidé v Česko a jeho sílu skutečně věřili. Přitom ale musíme oddělit zrno od plev, abychom se nedopustili stejných chyb, jako porevoluční naivita mající za následek rozkradení republiky. Musíme se zaměřit na samotnou esenci svobody, pravdy a míru, která se topí v propagovaném světonázoru.

13.3.2014 v 20:36 | Karma: 18,17 | Přečteno: 768x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Problémy které nás ničí

Svět je na konci se silami a s možnostmi, jak jej dále vést tímto sebevražedným směrem a všichni víme, co mám na mysli. Je toho tolik, že si každý snadno doplní pár důvodů, proč si myslet, že situace je vážná. Mnozí mají pocit, že jedna epocha je u svého konce a že je na čase zúčtovat. Účtovat ve světě, který utopil sám sebe v dluzích, je o to těžší, o kolik vyšší dluhy jsou, bohužel ale ty největší dluhy penězi nevyčíslíme.

11.3.2014 v 9:02 | Karma: 19,12 | Přečteno: 641x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Co mi vadí na celém tom divadle jménem Ukrajinská krize.

Kyjevské odtržení od Ukrainy se nakonec vyhrocuje čím dál víc a USA si libují v dobře natrénované přípravě na válku, rozjíždí mediální dezinformační kampaň. Zda to válkou skončí, to je na každém z nás. Pravdou je že mezi námi nežije dostatek pamětníků války. Ti by se tak klidně na svět rozhodně nedívali, jsme ukolébaní. To co naši rodiče považovali za otravné vyprávění o chudých časech, je pro nás natolik vzdálené, že si představujeme celou věc dočista jinak. Jako bychom si chtěli zase hrát se sirkama na slamníku.

6.3.2014 v 15:50 | Karma: 34,14 | Přečteno: 6730x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Orlům volavým hrozí vyhynutí, kvůli válce na Ukrajině změnili migrační trasy

22. května 2024  6:34

Orli změnili své migrační trasy vedoucí přes Ukrajinu tak, aby se vyhnuli oblastem bojů. Některá...

V Trumpově videu se objevuje odkaz na německou říši, všimla si média

22. května 2024  6:17

Na profilu amerického exprezidenta Donalda Trumpa na jeho sociální síti Truth Social se objevilo...

Vláda bude jednat o návrhu na vznik nových sousedských dětských skupin

22. května 2024  6:06

Návrh ministra práce a sociálních věcí Mariana Jurečky z KDU-ČSL, který počítá se zřizováním...

Poslanci budou rozhodovat o zkrácení doby oddlužení z pěti let na tři roky

22. května 2024  5:55

Sněmovna bude schvalovat zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2137x
web counter