Schrupne si na hradě?

Schwarzenberg prezidentem, tak to je opravdu dobrý vtip. Tento alkoholem nasáknutý potomek šlechtického rodu Schwarzenbergů, který by se měl jít především léčit, mi vadí už jako ministr zahraničí. Můj názor je takový, že opilý ministr zahraničních věcí by neměl nikde jinde šanci, až na Českou Republiku.

no comment

Jak je možné, že v Česku má tolik podporovatelů? Opilec, který snad nikdy nebyl před kamerou střízlivý, baví svět svým všudypřítomným podřimováním a žvatláním v neurčitém jazyce. Jeho zastánci často říkají, že on se do politiky hodí, protože má už hodně peněz a nemusí krást. Promiňte, ale to se mi zdá dosti chabé.

Na Hradě bych já osobně rád viděl třeba pana Tomia Okamuru, který by měl mezi lidma značnou podporu, ale politici se ho pravděpodobně bojí více, než on jich. Jsme v Česku, takže logika jde stranou.

Odpusťte mi předsudky, ale jaký může být člověk prezident, když je notorik? Příště může kandidovat nějaká smažka, ne? Když už může alkoholik... Alkohol=droga pane Schwartzenbergu a z toho se nevykecáte....

Jestli tohoto chlapa vláda jako prezidenta zvolí, tak to bude současně ten nejkomičtější a nejtragičtější prezident. Jeho proslovy se stanou dobou, kdy se sály po celém světě rozeznívají tlumeným smíchem diváků.. Po proslovu si sedne a usne. Diskusi nikdo nestihne, protože na světě není tlumočníka, snad kromě rodilého mluvčího, co by dokázal přeložit češtinu pana hraběte. A i rodilý mluvčí má potíže, protože má chvílema pocit, že právě spoluvytvářejí se Schwartzenbergem nový slovansko-germánský jazyk s prvky sánskrtu.

Jakoby nikomu z partaje ani opozice nevadilo, že ministr je furt v lihu.. Jestli má ministr zahraničních věcí ve světě nějakou zásluhu, tak snad jen tuto říkanku:

Kudy chodil, tudy pil, všechny v sále pobavil.

Václav Havel je minulostí a prezidentování se ujal Václav Klaus. Jeho mnohdy kontroverzní názory na globální oteplování, na EU a na zahraniční politiku USA bývají ostré a plné touhy mít v Evropě jinou unii, kde je demokracie posilována a nikoli oslabována, jak je tomu dnes.. Jako každý má i Václav Klaus vady v povaze, jako narcismus, pýchu.

Narcista ale nutně nerovná se blbec. Jeho pozice narcismus vyžaduje, on si v projevech, při kterých polovina sálu odchází a polovina nadšeně tleská doslova libuje..

To Schlafenberg aneb Schwartzenberg se na úřad prezidenta nehodí ani náhodou.

toho bych zařadil někam mezi pacienty diagnostického ústavu pro léčbu závislostí, a to co nejdříve, i když pochybuji, že je ještě co zachraňovat. Jestli je toto politik, který se hodí na post reprezentující naši zemi, tak ja jsem Svatý Barnabáš. Vždyť pan hrabě má potíže s češtinou samotnou, jeho žvatlání češtinu zdánlivě připomíná, ale to je všechno.

Pokud se dostane na hrad, bude český prezident atrakcí č. 1, která spí i když mluví. Tragická sranda na konci věku..

Autor: Radek Čelechovský | sobota 5.11.2011 5:53 | karma článku: 25,71 | přečteno: 1297x