Co se přihodí jen ve snu .

– a to mi ani nehrálo oblíbené „REM“ lehce do ouška: naštěstí jsem si pár posledních dějů zapamatovala, abych alespoň rámcově prověřila podle snáře své mozkové pochody a vyvodila důsledky. Propletenec dějový i personální, jak už t

spojeným s dýchavičností / při jeho korpulentnosti a netrénovanosti běžná záležitost/, že do roka a do dne se změní politická pracovnice pro slaďování rodin v emeritní paní Jyrkovou. Myrka tato bezcitná vize nevyvedla z konceptu a jako pravý Valach sešvihal Jyrku jalovcem jak robu o Velikonocích /a zapil slivovicí/. Tím už se nějak narušila atmosféra celého noblesního bálu, kde u kulatých stolů posedávali vznešení lordi po pravici se vznešenými ladys, lehce ovívanými vějíři z kajčího peří /určitě to nebyl ples české poslanecké sněmovny, i když ty vějířové vlny se tak snažily tvářit/

.Jako vrcholné číslo zábavné části programu vystoupil slovní iluzionista, který mimo jiné uvedl jen krátké výstižné bonmoty, jejichž konec se ztrácel v burácivém potlesku /přestože dámy měly vesměs krajkové rukavičky/. Jen pro představu:

- služba lidu je nám nadevše

-usilujeme ze všech sil o blaho nás i budoucích / takřka skandovaný potlesk,což by se Guthu-Jarkovskému nelíbilo/

-bez ohledu na osobní strádání se zasazujeme o obecný prospěch

-korupce-slovo neznámé /rozesmál se i doposud nehybný obličej hlavního pořadate, jinak profesionálního hráče pokeru/

Jako taneční vložka bylo uvedeno baletní ztvárnění suity „dodržování morálky „/uvedeno jen jako nostalgický příklad viktoriánských časů/, při kterém si bohužel oba hlavní představitelé, jak dodržování, tak i morálka, vymkli kotník a byli dopraveni rychlou záchrannou službou /zdarma!!!!/ do nejbližšího nemocničního zařízení.

Potom se v tom snu všichni nějak přesunuli do jakéhosi domova důchodců, nebo co to bylo, tam se vyučoval step – všichni měli kostkované pauče a vesele tančili, netrápila je coxarthrosa, spondylarthrosa, ani jiná podobná bestie,vzájemně mezi nimi vznikal úžasný erotický náboj/ který byli schopni bez problémů vybít/ a vůbec se netrápili otázkami, kde na to vezmou- a nejen na ten náboj .

Jdu hledat do snáře.

 

Autor: Miloslava Cejpková | sobota 5.1.2008 16:20 | karma článku: 13,36 | přečteno: 1345x