Děti, daně, další divnosti

Doufám dát dětem dárek. Dostojím dané deklarované disciplíně, dychtivě dokonce doložím další divnosti

Dát dárek dítěti delší doby daní dárku dospělému. Děti doufají dennodenně, div dýchají! Děti diktují dovolenou, docházejí do divadel, dobře dospívají, dospělým dávají darebné dychtivosti. Diktát dětí dospělé decimuje. Dospělí decimují debetní doložky, díra do díry, ďábelský deficit. Dospělý doufá dezertovat - diagnóza.

Dá-li dospělý dítěti dárek, dostává dítě další daň. Dospělý doufá, dopíjí do dna, dědečkové docházejí do domů, dávají dětem další divokosti, dalece dovršují dospělým dívání do divna. Dědové dabují děti:

"Dej další dárek!"  - Dialog diferencí. Dítě dosahuje dalšího daru.

Dítě donutilo dospělého demonstrovat:

"Dostaneš do držky!"

Doufajíc dokázat dítěti dospěláckou dominanci, dospělák dodal:

"Dětský domov, darmožroute!"

- "Deziluze, dospělácká držgrešle! Dysfunkční dospěláku! Dělej, dodej další džíny, disky, dolary!"

Dospělák dostává deprese, doufá dožít důchodu. Deformace dospělého dohnaného do demence dostává další dimenzi.

Dítě dnešní doby? Démon, despota, diktátor.  

Dáš dárek? Dobře. Dítě dychtí: Další, další, další! Donekonečna. Dokonce dosáhne dospělého dorážky: Definitivně dáš další dárek. 

Další dar dítěti? Danajský dar dospělému! Defenzíva dospělého. Darwinisticky dlouhá doba do dospělosti dítěte. Dítě? Databanka debaklů. Dealer debužírování. Decibely defektních defilé. Definitiva deformace dospělých do debaklu dětinskosti. Degustace Déjá vu, do dokonalé dekadence.

Dítě dospělému darem? Deklarace delikátnosti, delirická demagogie! Děti demolují dospělé, definitivně demotivují dospělé do dalších dětí. Dosavadní deprese dožene dospělého do defenzivy. 

"Dárek!" (Dohledej, dospěláku).

Dospělákův dovětek? 

"Do...!"

Dárky dětem dobývají dna dospělých. Děti dospělým dryjáčnicky diktují docházku do dětských diaspor. Dospělí donekonečna dávají dětem dobrozdání dojít do diskoték, doufají děti dohnat domů, dokola do do dalšího dne. Decentní dívky dávají dragounům dary ducha. Divné? Dozajista! Derniéra dojmů dávat dětem dochvilnost.

Definice degradace dospělých do degrese Dekameronu. Deklamace deklarace, do dívčina dekoltu dohlédne dekorovaná delegace dávno doznaných demagogů dívčích dojmů. Doteky, demobilizace dívčiných demoverzí deregulace devótností. Další dar dospěláckému despektu dospívajícím dívkám. Destilát dospělému dodá detailu, dospělý doufá dívčina dokončení detoxikace. Dívka došla domů! Dospělý detektiv dopije do dna, deviace dokonána.

Děti dále diktují:

"Dance, daddy, dance!"

Děti dávno diktují dospělým. Doufáte dát dětem dietu demokracie? Debatní domněnky! Darmo dopovědět.

Dospělý dítěti debilem.

 

 

P.S: Ale já mám děti vážně rád, čestné skautské! Rád si s nimi hraji, čtu jim pohádky, dívám se, jak skotačí a mají radost ze života. A to, že bych ty malý parchanty občas nejraději vyfackoval zleva doprava a potom zprava doleva, naházel ty potvory do popelnice a zavřel víkem na zámek a zahodil klíč, to mi jen tak ujelo, to nečtěte, já zkrátka moc a moc všechny děti miluji!

 

Varování hlavního psychiatra ČR: Jedná se o terapeutický text, který obsahuje prvky nadsázky,  škodolibosti a pravdy. Nepoužitelné léčivo vraťte do lékárny.

Autor: Lukáš Burget | sobota 4.5.2019 8:00 | karma článku: 13,22 | přečteno: 539x