Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

bakules

8. 5. 2012 15:46
problém levičáků ,

chte-li odborářů je ten že nevědí kde a jak vznikají penize/ národní důchod/.Věřím že 9 z 10 jich to neví a pak se teda nemužeme na ně zlobit.Zlobit se mužem na ty kteří to vědí a vzájmu dobře placených funkcí je blbnou ,lžou a kvůli vlastnímu prospěchu organizují do nesmyslných akcí.

1 0
možnosti
C

crook.crook

5. 5. 2012 5:52
kamos

je jako oscv. A pri nedavne navsteve hospudky, kdy jsme si dali do palice a byla takova ta uprimna chvilka, se mi sveril, ze jediny spusob jak odrbat tento stat na dani je byt OSCV. Muzete mi tu OSCVaci trikat co chcee, kamarad by nekecal a ani poradne nemohl. Vymyslejte si vymluvy jak chcete, jemu proste verim. Takze lzivy a nesmyslny clanek pani autorko. To vim stoprocentne.

0 0
možnosti
VC

vena65

5. 5. 2012 9:08
Re: kamos

Není vaším kamarádem Dluhousek Fackujici? To bych vám pak i věřil.

A jinak .... až stát bude ctít své vlastní zákony, nebude paušálně každého podnikatele považovat za zloděje, bude vykonávat za mé peníze veřejnou správu ku prospěchu společnosti jako celku, pak nebudu mít problém odvádět daně ve výši přijatelné vzhledem ke službám, které stát má poskytovat. Do té doby to ovšem bude boj kdo z koho a nedám státu ani korunu navíc a využiji všechny možné způsoby jak nezaplatit ani korunu.

A že vás taky štve státní rozkrádání a nemůžete se jako zaměstnanec vyhnout placení? Můžete. Jen musíte vzít svůj osud do svých rukou a ne chtít ať chcípne koza i sousedovi.

1 0
možnosti
DF

Dluhousek Fackujici

4. 5. 2012 17:23
paradox

zdejsi "obhajci osvc" jsou prevazne ti sami kteri si pochvaluji zvedani dph, zvysovani ruznych doplatku a spoluucasti a skolnych a jinych primych plateb a pri tom mnohem mensi obnos jakym jsou vsechny mozne uvazovane dane je pro ne infarktovou zalezitosti kvuli ktere se urcite polozi a nebude se jim to vyplacet ;-D

1 0
možnosti
LH

Linde CZ

4. 5. 2012 16:26
Nechte zamestnance, at zkusi vymahat vyplatu dva mesice...

...po splatnosti. Soudne. Aby si uzil OSVC reality...

1 0
možnosti
VN

naroznej

4. 5. 2012 16:34
Re: Nechte zamestnance, at zkusi vymahat vyplatu dva mesice...

Ono těch zaměstnanců je málo.... kteří jsou v situaci , kdy nedostanou v době splatnosti od svého zaměstnavatele zaplaceno ?

0 0
možnosti
JH

boubinek4

4. 5. 2012 16:04
Karma!!!

Výborně popsáno jak se odbory pod vedením svých bossů staly synonymem pro třídní nenávist. Jejich činnost je veskrze politická a kdo jejich akce podporuje, podporuje i jejich lži. Doporučuji šířit po netu, aby nebylo jednou pozdě.

4 0
možnosti
DF

Dluhousek Fackujici

4. 5. 2012 17:12
Re: Karma!!!

nejlepe s tridni nenavisti budeme bojovat tim, ze budeme vzbuzovat nenavist vuci pracujicim v odborech ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
AN

alexandernovak

4. 5. 2012 15:38
Zkuste to !!!!!!!!!!!!!!!!!

Nemá smysl cokoli hodnotit, argumentovat, přemlouvat či spekulovat o demagogii. Musí se to zkusit. Každý živnostník či podnikatel zná jaké je to býti zaměstnancem, naopak jen málokterý. Nic není jednoduššího, tedy z pohledu zaměstnance, najít díru a trhu, pronajmout obchod, vybavit dílnu, zaměstnat pár zaměstnanců, dát jim rovnou smlouvu na dobu neurčitou, průměrné platy a raději nadprůměrné a potom jen zažívat slasti zaměstnavatele. Vše si dávat do nákladů, kupovat auta, počítače, samozřejmě také dětem a dát je do nákladů, pohovku a další. Samozřejmostí jsou dvě a více zahraničních dovolených. Dle příspěvků zaměstnanců, je to přece jednoduché, lehké a k závidění hodné. No a když to špatně dopadne ? Když jsem neschopný lempl, kterého stěží zaměstnají za minimálku, ale o podnikání vím všechno ? A dokonce lépe ? Ta se to zalepí půjčkou, Jyrka přece říkal............

2 0
možnosti
DF

Dluhousek Fackujici

4. 5. 2012 17:14
Re: Zkuste to !!!!!!!!!!!!!!!!!

a proc to delate kdyz je to takove utrpeni ? v realu jsem nepotkal tolik ubrecenych podnikatelu jako jich je na diskusich idnesu. realni podnikatele vedi ze se maji lepe nez v zamestnani proto to konec koncu delaji a nebreci porad jak trpi.

ze by to bylo tim, ze na idnesu nejsou skutecni zivnostnici a majitele firem ale prevazne jen nejaci studentici s zivnostakem a bez schopnosti co jedou na svarciku a tudiz trpi ? a nebo jde jen o zvanily co o podnikani nic nevi ?

3 0
možnosti
ZR

729

4. 5. 2012 15:34
Každá liška chválí svůj ocas,

není divu, že se autorce líbí  způsob vládnutí naší hrůzovlády. Je OSVČ. Předpokládá, že by  se mezi těmi 600 tisíci nezaměstnanými, kteří  u nás oficiálně  jsou, nenašel nikdo kdo by šel rád na volnou nohu jako OSVČ. Dejte mi odbyt a pohnu Zeměkoulí, tak by se dalo parafrázovat známe úsloví. V našem režimu jsou však karty cinklé a dávno rozdané. Dobře si to soudruzi po převratě zamíchali. A mimochodem- opravdových živnostníků je u nás zoufale málo, většinou jde o zaměstnance  s živostenským listem živící nějakého vydřiducha, který skoupil provozovny. Navíc rozjet podnikání je v našem byrokratickém pekle obtížné a taky to chce nějaké peníze.

0 0
možnosti
AJ

aljavX

4. 5. 2012 15:36
Re: Každá liška chválí svůj ocas,

v tom blogu není ani slovo chválící vládu. ten blog je jen o tom, jak odbory lžou !

To že někdo nemá rád KSČSSD, nevěří odborům ...., ještě neznamená že volí koalici !

není to ne Vás moc složité ?!

7 0
možnosti
AJ

aljavX

4. 5. 2012 15:32
info pro autorku:

stát posílé odborovým svazům několik desítek milionů ročně. To jen, že vaše "doufání", se minulo účinkem :-(

PS: jinak karma, ale problém je že ti z "václaváku", tohle číst nebudou, a pokud ano, tak řeknou že lžete a pod. ....

4 0
možnosti
RK

burmajones

4. 5. 2012 13:59
cože jste to studovala?

fakultu aplikované demagogie s červeným diplomem?

1 0
možnosti
AN

alexandernovak

4. 5. 2012 15:27
Re: cože jste to studovala?

Marně pátrám, co ta madam napsala špatně. Že Štěch lže či si vymýšlí v každé druhé větě, je prostě neoddiskutovatelný fakt.

3 0
možnosti
SK

blb

4. 5. 2012 13:46
Statistika

"Důvěřuji pouze té statistice, kterou jsem si zfalšoval sám". - Winston Spencer Churchill.

A nejen proto běžte, milá autorko, do paďous!

2 0
možnosti
JH

boubinek4

4. 5. 2012 16:06
Re: Statistika

Zcela adekvátní nick8-o

4 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2330x
Překladatelka, absolventka anglistiky a amerikanistiky na FF UK. Mým koníčkem je (mimo psaní) také cestování a focení. Fandím slušným a pracovitým lidem. Spolumajitelka překladatelské agentury Quick! Translations a spolupracovnice centra kurzů Riegrovy sady Centre.