Co je hezčí? Pánské či dámské přirození?

aneb Proč není k sehnání pánské spodní prádlo s krajkou.

Kdokoliv, kdo měl v životě možnost shlédnout a porovnat vizuální aktraktivitu mužského a ženského přirození mi musí dát za pravdu, že vagína je jasným vítězem. Pravda, chce to menší kosmetické úpravy a péči: tu zastřihnout, onde úplně odchlupit a celkově udržovat v čistotě. Celkový efekt je však nesrovnatelně pozitivnější než u opačného pohlaví.

Vemte si například krajky. Ženám krajky tam dole skutečně sluší (především červené a černé). Krajky nádherně podtrhují ženskou jemnost a něhu, zároveň také násobí její vášeň a hravost. Žena jakýchkoliv proporcí má mnohem větší šanci na uspokojení svého protějšku, pokud se navleče do krajkového spodního prádla.

Ale co muži s jejich ozdobou? Tam krajka nepomůže. Jak popisuje Dylan Moran ... když Bůh tvořil ženu, byl nádherný jarní den. Nikdo nikam nespěchal, ptáčkové cvrlikali a Bůh si s ženou a jejím tělem náležitě pohrál. S láskou tvaroval nádherně oblé tvary, dal si záležet na každém detailu. Zabralo mu to několik dní. Byl tak zabraný do práce, že si až v pátek večer uvědomil, že úplně zapomněl mužům dodělat přirození.

Znáte to: pátek, poslední noční před výplatou. Někde na zemi se válel prst okousaný od psa. Šup tam s ním. A že měl špatnou náladu, vzal ženě kus svrasklé kůže z lokte, vhodil do ní dvě hrudky a přilepil zespodu pod zadek. To jsme to dopadli.

Pánové, uvědomujete si, že naše přirození vypadá jako vnitřnosti tučňáka, které čouhají žraloku z huby? Tady fakt nepomůže ani svěcená voda, natožpak krajka. I kdyby jste to zabalili do saténu a navoněli nejdražším Chanelem, pořád to bude jen škaredý pytel s požmoulanou nafukovací trubkou. Ach jo.

Rád bych se proto zeptal žen: je to jen můj osobní pocit? Je vůbec na mužském přirození něco přitažlivého? Myslíte vážně, když nám občas říkáte, jak je krásný? A pokud třeba je, tak co ten pytlík tam vzadu?

 

Článek byl inspirován vystoupením stand-up komika Dylana Morana s názvem Monster.


 



Možno shlédnout na Youtube

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milan Brlík | neděle 8.2.2009 19:22 | karma článku: 24,95 | přečteno: 9275x
  • Další články autora

Milan Brlík

"Kauza Drobil" není jen o Drobilovi

15.12.2010 v 13:15 | Karma: 23,08

Milan Brlík

Sociální dávky na účet

25.5.2010 v 16:05 | Karma: 13,97

Milan Brlík

Prosba o pomoc

29.4.2010 v 15:12 | Karma: 7,91

Milan Brlík

Co Čech, to klimatolog

12.2.2010 v 15:15 | Karma: 15,00

Milan Brlík

Veselé povídky pražské I: Pozemky

21.1.2010 v 15:37 | Karma: 24,15