Taky se těšítě, až si budete moct založit účet na té nejlepší sociální síti na světě?

Není zadarmo, když se člověk rozhodne se na ni připojit, musí tam strávit nějaký čas, followeři se většinou budou dát spočítat na prstech jedné ruky a s palci nahoru a srdíčkama nepočítejte vůbec.

První věc, na kterou se vás její uživatelé zeptají, s největší pravděpodobností bude Jak se máš. Odpovíte, že dobře, a potom budete moct s chutí popsat do detailů kříž, který nesete na svých bedrech a hezky se vám uleví.

Když už ze sebe vyloudíte nějakou tu větu, lidi nebudou jen zvedat palce a normálně vám odpoví.

Nikdo vás za to, co řeknete, nevezme za límec a ze zahrádky vás nevyhodí, natož aby si nechal zavolat vrchního, aby vám dal co proto, protože porušujete pravidla komunity.

Určitě tam bude něco dobrého k jídlu a pití.

Po vyřešení osobních záležitostí pak možná budete řešit dění v okolí a ve světě. Je vysoce nepravděpodobné, abyste se v ten samý den dozvěděli, že jste Trumpův fanoušek, zarputilý komunista a konspirátor. Škatulky dostanete maximálně v případě, že jste měli velké oči a objednali si víc než toho můžete sníst.

Domů půjdete s úsměvem, veselí, ve většině případů lehce nadopovaní kofeinem, popřípadě etanolem.

Opravdická sociální síť je jen jedna. Facebook, Twitter, WhatsApp, Instargram a jim podobné jsou jen sociální.... spleti.

 

 

Autor: Kamila Branna | neděle 24.1.2021 14:35 | karma článku: 16,91 | přečteno: 600x