Stydím se za Vás, pane Nováku

Vážený pane Nováku, dovoluji si Vás oslovit stejnou cestou jako Vy oslovujete nás politiky. Já na rozdíl od Vás věřím, že si můj článek přečtete, protože jste tu pečený vařený.

Hluboce se za Vás jako občana této republiky, které mám tu příležitost vládnout, stydím, protože i když jste správně vydedukoval, že většinu volebních slibů nesplníme, volil jste naši stranu jako menší zlo. A teď se za naše činy, které jste nemohl předvítat, protože jak oba dobře víme, jasnovidec nejste, za nás budete do konce volebního období stydět.

Stydím se za Vás, protože na sebe bláhově berete celou odpovědnost za to, že jsem byl zvolen, a své spoluobčany, kteří mi také jako Vy dali svůj hlas, ke stydění nevyzýváte a nestydíte se pěkně všichni společně za nás i sami za sebe. I když ... to raději nezkoušejte, víc hlav toho víc vymyslí, a ještě by Vás mohlo napadnout něco nekalého ...

Stydím se za Vás, pane Nováku, protože mi lžete: Vy se totiž vůbec nestydíte, protože kdybyste se styděl jak říkáte, díval byste se do země, byl červený až za ušima a mlčel. Vy jste totiž pohoršen, a buď jste líný s Vaší nespokojeností něco dělat, anebo možná jen nevíte jak na to, protože Vás to díkybohu nikdo nikdy nenaučil.

Zůstávám s úctou a pozdravem,

Váš politik   

Autor: Kamila Branna | pondělí 11.3.2013 9:03 | karma článku: 14,91 | přečteno: 963x