Manželka? Milenka? Matka? Dcera? Žena jako taková!

Je tak něžná a jemná a na to nečekaně tvrdá. Jindy potřebuje ochránit a  podpořit. A pak je neskutečně soběstačná Nikdy nevím, čím mne překvapí. 

 

ŽENY! PŘEJI VÁM KRÁSNÝ ZÍTŘEJŠÍ SVÁTEK!

 

Miluju jí, když má na nose své obrovské brýle a hledí do počítače. Moje sekretářka. Vždycky podrží mou firmu nad hladinou. (Když mívala delší vlasy, smotala si je do drdůlku a píchla do nich tužku.) Její vzpřímený posed podle předpisů ortopeda pro správné držení těla, mne vždy zdrží. Nemůžu jít dál, musím se zastavit a dívat se, jak její prsty hbitě jezdí po písmenkách. Když zašoupne klávesnici do stolu, je jasné, že bude káva. Je úžasné pomilovat se s ní u počítače jako se svou sekretářkou.

Miluju jí, když ráno češe naší malé vlásky. Její ruce pracují jako ruce profesionální kadeřnice. Hřeben pročesává jemné dlouhé vlasy naší zrzíny. Gumičku kolem zápěstí a v puse dvě tři pinetky, aby i kolem oušek byla naše princezna dokonalá. Když jí pak pomáhá u snídaně s vylitým mlíkem a snaží se mne uklidnit, že se přece nic nestalo, že je to jen mlíko, zjišťuju, jak moc hodná je to matka. Miluju jí jako mamku. Mamku našich dětí. Je úžasné pomilovat se s ní na jídelním stole mezi drobky jako s maminou.

Miluju jí, když se stará o svou matku. Když si s ní sedne a posté vyslechne stejný příběh o psovi a kocourovi, kteří s ní žijí. Trpělivě naslouchá a nikdy jí neřekne, že už to zná. Je to hodná dcera své matky. Je úžasné pomilovat se s ní cestou zpět  v autě jako s dcerou své matky.

Miluju jí, když si brouká v kuchyni a natřásá se do rytmu písniček. Pozoruju, jak olizuje měchačku, jak promne mezi prsty pepř a bokem zavře horní šuple. Rád se na ní dívám, když vaří jen tak v kalhotkách. Když pak popřeje dobrou chuť a my můžeme ochutnat její povedenou svíčkovou, zbožňuju jí. A po obědě? Hm, když se jí zmocním v koupelně a dovolí mi propadnout se do ní tak hluboko... Je úžasné pomilovat se s ní kdekoliv jako s manželkou. Mojí manželkou!

Miluju jí, když má pro mě vždy milá slova útěchy a podpory. Je to můj anděl. Jako anděl se ráno probouzí a jako anděl večer ulehá do mé postele. Jako anděl se usmívá, jako anděl mne pohladí. Svá bělostná křídla složí a oddá se mi... pak se stává mnou. Je úžasné pomilovat se s ní jako s andělem.

Miluju jí, když je potvora. Když mě svádí svým nahým klínem v restauraci. Když mi dá tajně olíznout prst, když si pohladí svá volná prsa. Když na mě vyčůraně vyplázne jazyk. Ví, že nemůžu nic dělat, jen se koukat a představovat si, jak je krásná, když je nahá. Je úžasné pomilovat se s ní v lese po obědě jako s potvorou.

Miluju jí, když se z ní po dvou deci stane ďábel. Ona není žádná světice, umí políbit tak, že se až tají dech. Její jazyk v mých ústech je ten nejlepší zákusek, po jakém můžu jen snít. Když se vysvléká a stahuje ramínka, když si pohladí bradavky, když mi nasaje prsty, musím jen mlčky polykat a čekat, až mi dovolí přiblížit se. Její zadeček se sexy nakrucuje, její ruce hladí boky a míří ke kotníkům, protože ví, že přesně tam se dívám. Je úžasné pomilovat se s ní na gauči, v prádelně nebo třeba v kotelně jako s ďáblicí. 

Ona je jen jedna. Potkal jsem už v životě spoustu žen, ale tahle je pro mne dokonalá. Umí být matkou i děvkou, milenkou i milující manželkou. Andělem i ďáblíkem.

Je tak něžná a jemná a na to nečekaně tvrdá. Stane se, že potřebuje ochránit a podpořit. A pak je neskutečně soběstačná! 

Nikdy nevím, čím mne překvapí. 

Miluju jí ve všech svých životních rolích, které umí dokonale zahrát.

Líbí se mi, když přibere nějaké to kilo, je pak tak pěkně šťavnatá a na stehnech se jí udělá roztomilý hrbolek. A když zamaká a vyrýsuje postavu, je na ní krásný pohled. 

MOJE ŽENA!

***

... jen kdyby mi to kafe dala na správné místo... 

***

 

Píseň dnes samozřejmě o lásce. 

Příště? Zase ve čtvrtek? Příběh o těžkém životě, který skončí happyendem.

Autor: Bohunka Jakubcová | čtvrtek 7.3.2019 6:00 | karma článku: 15,18 | přečteno: 406x
  • Další články autora

Bohunka Jakubcová

Úžasný život

8.7.2021 v 5:00 | Karma: 15,61

Bohunka Jakubcová

Pohled do díry

4.7.2021 v 5:00 | Karma: 10,03

Bohunka Jakubcová

Divá Bára-Viktorka

1.7.2021 v 5:00 | Karma: 14,33