Achjo. 100 milionů Sýrii? A co vlastní lidi?

Dnes pro mne zcela netradiční blog. Ale tohle mne fakt štve a nebudu mlčet. Napíšu vám něco o Jendovi. O mladém normálně pracujícím klukovi, který je našemu státu šumafuk. 

Říkejme mu třeba Jenda. 

Je to pětadvacetiletý kluk, sice je bordelář, ale já ho mám ráda. Znám ho, neptejte se odkud. 

Takže Jenda... 

Před dvěma lety oznámil, že u něho opět propukla leukémie. Proč opět? Protože už jednou ho ta svině napadla a on si dovolil přežít.

Jendu tentokrát ta mrcha chtěla sežrat celého. Prožívali a stále ještě prožíváme jeho boj s ním. Prošel kompletní očistu krve, abyste rozuměli, teď má zcela jinou krevní skupinu, než před nemocí, samozřejmě musí být opatrný a dávat na sebe bedlivý pozor např. při chřipkovém období. 

Nyní dostává Jenda každý týden injekci v hodnotě 16000 korun na potlačení vlastní imunity, aby jeho tělo mohlo pracovat tak, jak má. A s každým dalším vyšetřením se bojí, že....

Každé další zlepšení jeho stavu totiž pojišťovna vyhodnocuje a! každé zlepšení je pro milého Jendu vlastně problém, protože... Jakmile se Jenda začne zlepšovat, okamžitě v rámci šetření pojišťovna tyto injekce sebere, protože se musí šetřit, přestože ví, že jejich "neaplikovaní" mu způsobí okamžitě zhoršení stavu a možnost vykrvácet! 

V rámci šetření!!! Budou zkoušet, jak dlouho vydrží mladý člověk, než ho zase za svinska nemoc zlomí! A proč? Protože v Sýrii jsou zřejmě důležitější lidi než naši čeští občané, kteří před nemoci pracovali a nikdy nepobírali sociální dávky. 

Já chápu, že jako stát se musíme ukazovat světu jako šlechetní zachránci, ale nebylo by lepší posílat ven jako dárky přebytky našich peněz, než zkoušet zdraví vlastních lidí? Bylo, ale my vlastně žádné přebytky nemáme! 

Sakra STÁTE opravdu to takhle děláš dobře??? 

Fuj! 

×××

Dobře a zítra budou zase fotky, ju?! 

 

Autor: Bohunka Jakubcová | sobota 7.9.2019 7:20 | karma článku: 39,80 | přečteno: 1772x
  • Další články autora

Bohunka Jakubcová

Úžasný život

8.7.2021 v 5:00 | Karma: 15,61

Bohunka Jakubcová

Pohled do díry

4.7.2021 v 5:00 | Karma: 10,03

Bohunka Jakubcová

Divá Bára-Viktorka

1.7.2021 v 5:00 | Karma: 14,33