Žádám právníky, aby postavili mimo zákon úmyslné strašení lidí

Žádám, aby lumpy, co vědomě straší a lžou, dohnali k soudu! Když u mě hledala pomoc žena, kterou kartářka vyděsila lží (předpovědí smrti blízké osoby), až se z toho nervově zhroutila a na tři roky skončila v psychiatrické léčebně,

litovala jsem, že za takové strašení kartářku není možné hnát k soudu. Ono by se jí asi těžko dokazovalo, že vůbec kdy něco takového řekla.

A že takových ´expertek´ není málo! Jiná zase požadovala za svou předpověď 30 000 Kč, protože jí prý tuto částku dotyčná dluží z minulého života a v minulém životě jí slíbila, že jí to teď zaplatí! Rozum nad tím stojí, co jsou lidé pro své obohacení schopni vymyslet – a stojí i nad tím, že takovým nehoráznostem může někdo věřit.

A situace dnes? Rozum stojí nad tím, čeho jsou lidé pro svoje obohacení schopni! Vždyť strašení prokazatelné, cílené a úmyslné, v němž se dá lehce doložit i zlý úmysl, takové máme na talíři dnes a denně: k snídani, k obědu, ke svačinám i k večeři – bez vynechání jediného dne je nám servírováno bez přestání už druhý rok…

Vždyť co jiného - nežli cílené vědomé lhaní a strašení - je, když politici a lidi s nimi spříznění jsou zapojení ve firmách, které mají co do činění s prostředky proti covidu (firmy, které testují a vyrábějí ochranné pomůcky a vakcíny) a k tomu mají pod palcem sdělovací prostředky... v nichž nevynechají jedinou příležitost pro strašení: Co se příšerně zhoršilo! Jak je co hrozně špatné! A co horšího a ještě strašnějšího nás čeká v budoucnosti...

Ono to logiku má: do něčeho lidé u moci investovali a potřebují vydělat. A jak jinak nežli donutit stát, aby vše od nich koupil. A k tomu potřebují vyděšené lidi, aby stát měl vakcíny do koho dostat.

A PRAVDA DNEŠNÍHO DNE? V celé ČR žije cca deset milionů 10 000 000 lidí. A z těchto deseti milionů je 50 (padesát!!!) s covidem v nemocnicích.

Celostátně po celý týden (během posledních 7 dnů) připadá na 100 000 občanů 8 nemocných a v oblasti ze které píši, v Jižních Čechách, nemáme ani těch 8, u nás připadají na 100 000 obyvatel jen 2 nemocní!

Naše krajské město České Budějovice má přibližně 100 000 obyvatel a 2 (dva!!!) z nich jsou nemocní. Je to důvod ke strašení?

Po přečtení zpráv plných strašení a lhaní je mi stejně špatně jako z jiných podlostí, třeba z ´rad expertek´ nebo z propagování alkoholu v reklamách v televizi během dne, kdy je mohou vidět děti.

To se tu všichni zbláznili? To si musíme všechno nechat líbit? To už všichni přijali krédo presidenta: Děti, já piju a kouřím a podívejte se, jak jsem zdravý?"

To se nenajde nikdo kdo s lháři, podvodníky, duševními chudáky dokáže zatočit?

Autor: Bohumila Truhlářová | pátek 2.7.2021 22:35 | karma článku: 31,22 | přečteno: 784x