Za Vojtěcha se stydíme, napsal úředník a zrušil mu trvalý pobyt v obci Včelná

myslel jsem, že by bylo vhodné ministrovi dát ochutnat jeho vlastní medicínu, kdy někdo zasáhne do jeho práv…a donutí chudáka občana se proti tomu bránit soudní cestou a platit advokáty, vysvětlil své kroky úředník.

„Správní orgán konstatuje, že vesnice Včelná se za svého občana Adama Vojtěcha stydí,“ napsal referent Obecního úřadu Včelná. Za rozhodnutím stojí obyčejný úředník František Mareš, který se rozhodl jednat sám za sebe a zrušit ministrovi zdravotnictví trvalý pobyt v obci. Chtěl totiž dle svých slov z moci úřední ministrovi zdravotnictví UKÁZAT, JAKÉ JE TO BÝT V POZICI OBČANA.

Vadí mu protiprávní opatření ministerstva zdravotnictví: „Adam Vojtěch je v pozici ministra zdravotnictví ZODPOVĚDNÝ ZA SOUSTAVNÉ A ZÁMĚRNÉ PORUŠOVÁNÍ ZÁKONŮ České republiky vydáváním opatření, která jsou Nejvyšším správním soudem opakovaně prohlašovaná za neplatná. Tímto přetěžuje a rozvrací právní systém…"

Já bych dala všem, kteří buzerovali občany protiprávními výmysly zaplatit veškeré soudní výlohy z jejich platů! A vyčíslila bych jim i zdravotní a morální újmu, kterou lidem způsobili třeba tím, že nedovolili pustit v zimě lyžařské vleky, byť třeba v celém Rakousku lidé normálně lyžovali... A my tady i s dětmi a vnoučaty jsme jako troubové celou sezonu přešlapovali pod kopcem a snažili se dětem vysvětlit, že to teď bohužel jinak nejde a bobování jim musí stačit. A že soud na jaře, kdy po sněhu nebylo ani památky, rozhodl, že zákaz používání vleků byl protiprávní? To nám bylo platné jako mrtvému kabát.

Autor: Bohumila Truhlářová | čtvrtek 8.7.2021 11:36 | karma článku: 29,58 | přečteno: 1086x