Šok z pražských taxikářů firmy AAA

S manželem a sestrou jsme využili taxislužbu firmy AAA při našem návratu z lyžování, kdy jsme v Praze byli v 5 hodin ráno a potřebovali jsme se dostat o pár kilometrů dál, do Bellušovy ulice. To, co následovalo, byl šok.

Očekávala jsem cokoliv, ale co se dělo, předčilo všechny moje představy. Prožila jsem šok - ovšem příjemný. 

Sestra - Pražačka - vytočila taxislužbu a požádala je, zda by mohli přijet s autem, kam se vejdou 3 lidé s lyžemi, s lyžařskými botami, a s batohy, prostě extrémně zavalení zavazadly. Shánění vhodného auta trvalo pár minut, a rovnou do telefonu jí byla sdělena cena dopravy. Obratem jako zpráva SMS přišla informace, jakou barvu bude mít auto, které pro nás jede, jakou značku. A nežli se auto objevilo, přišla další SMS, že už jede a v kolik tam bude. Auto přijelo na minutu přesně. Na autě je cedule, kolik stojí nakládání zavazadel a kolik čekací minuty. 

Řidič si za nakládání nic nepřipočítal, cena celková za dopravu nás tří lidí s bagáží odpovídala tomu, co nám sdělili telefonem. Čekala jsem (coby člověk nebydlící v Praze) od taxislužby cokoliv, a hluboce se omlouvám za své myšlenky o zlodějích taxikářích. Firma, která takto seriózně, přímo ukázkově funguje, si zaslouží pochvalu a hluboký respekt.   

 

 

Autor: Bohumila Truhlářová | čtvrtek 8.2.2018 19:32 | karma článku: 26,93 | přečteno: 2060x