Neočkovaným se tvrdí: vakcína funguje. Očkovaným: vakcína ztrácí účinnost.

A že vakcíny mRNA jsou příkladem buněčné genové terapie a bez pandemie by si je nenechalo cca 95% lidí aplikovat, to sdělil na Světovém zdrav. summitu v říjnu 2021 v Berlíně ředitel německé farmac.spol S.Oelrich

Stefan Oelrich, je ředitel farmaceutické divize společnosti Bayer AG - což je jedna z největších farma-společností. A na Světovém zdravotnickém summitu (24.-26. října 2021 v Berlíně) přednesl projev, ve kterém veřejně přiznal, že mRNA vakcíny jsou genové terapie a že bez pandemie by si je málokdo byl ochoten nechat aplikovat. Citace S. Oelricha z tohoto summitu:

“…konečně, mRNA vakcíny jsou příkladem této buněčné a genové terapie.

Vždycky rád říkám, že kdybychom před dvěma lety provedli průzkum veřejnosti, zda byste byli ochotni přijmout genovou nebo buněčnou terapii a vstříknout si ji do svého těla, měli bychom pravděpodobně 95% míru odmítnutí…

Stefan Oelrich je členem představenstva společnosti Bayer AG a prezidentem její farmaceutické divize, kterou zastává od listopadu 2018.

Tak jak to tedy vše je? 

Kdo se omluví těm, které politici a samozřejmě i media politikům podléhající, označili za lháře – jako např. MUDr. Soňu Pekovou, politika Volného a další, kteří nám informace o tom, že jde o buněčnou a genovou terapii sdělovali?... a jediným jejich prohřeškem bylo, že to říkali to o pár týdnů dřív a našim mocným (spíš nemocným... lži šířícím... mlžícím... a neštítícím se ničeho...)... těm se to ani trochu nehodilo do krámu... protože by to lidem mohlo otevírat oči...

A co dál?

Očkovaný opět nastaví rameno, protože vakcína nefunguje, jak nám bylo sdělováno ústy ministerstva zdravotnictví, kdy v březnu 2021 ministr Blatný tvrdil v senátu, poslancům a nám všem: „Očkovaný nemůže onemocnět a nemůže nikoho nakazit“ … (V nemocnicích ČR leží 22.11.2021 : 2321 covid -očkovaných, z toho 130 už má v sobě 3. dávku. Očkovaných je kolem 47% ze všech covid nemocných v nemocnicích, procento se stále zvyšuje: 22.11. už to je očkovaných 47,5%)

A neočkovaný nastaví rameno, protože je mu tvrzeno, že vakcína funguje?

Láme se chleba, tříbí se, kdo je kdo... lež se potkává s pravdou a lež je víc drzá, neomalená, sprostá jako kanál, jak má ve zvyku. Je i víc slyšet ze všech stran... předstírá, že žádná pravda neexistuje.

A víte, že za nás nikdo nevybere, na jakou stranu barikády se postavíme... jestli nám bude stačit lež anebo vyzdvihneme na světlo pravdu a uhájíme ji? A je jedno, zda je člověk očkovaný nebo není. Teď točí s neočkovanými: jsou jako Židé za války - první na řadě. Skutečně věříte, že tím teror končí, že na ostatní teror nedopadne? 

(zdroj:https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/vakciny-mrna-jsou-prikladem-bunecne-genove-terapie-uvedl-reditel-bayer/)

 

 

 

Autor: Bohumila Truhlářová | úterý 23.11.2021 9:05 | karma článku: 20,69 | přečteno: 668x