Je dobré se bratříčkovat s Hitlerem? Hitler nás nenaučil dost o zrůdnosti války.

Sám by nikdy nezmohl dovést země do války, kdyby kolem neměl idioty, kteří mu zobali z ruky, kterým se líbilo zhoupnout se s ním po vlně moci a peněz.Teď se někdo diví, proč jsou zabíjeny ženy a děti a všichni ti nevinní? 

Hitler nás nenaučil dost o zrůdnosti války, kdy sám byl (stejně jakou současný strůjce války) pohodlně usazen v křesle a rozdával pokyny koho a kde zavraždit.

Žádný strůjce války by nezmohl nic, kdyby mu idioti z okolních zemí nepodávali ruce, neslibovali servilně poslušnost za pofiderní pocit moci. Slušný člověk by si o něho ani neopřel kolo, musel by si před ním uplivnout a snažil by se o jediné: zabránit mu, aby škodil.

Vždyť současné válka je jen jedna ze série válek, které jsou z Ruska vyvolávány. Sami jsem je tu měli v roce 1968 během jediné noci.

A idioti u moci v okolních státech k tomu všemu mlčí, jako by bylo normální ubližovat těm či těm.

A kde to začíná?

U potřeby získat moc a bohatství na úkor kohokoliv, kdo se nechá. U lží a porušování zákonů, porušování Ústavy. A že už soud u nás za poslední dva roky rozhodl o více nežli padesáti 50! porušování zákonů ze strany vlády, ministerstvem zdravotnictví? A všichni, kdo se na tom podíleli za poslední dva roky i nyní se tváří jako ježíškové, že se jich tyto lži, tyto křivdy na lidech páchané netýkají, že je jim to všechno jedno?

A co jiného způsobuje války, nežli lži a křivky na lidech páchané, pane Babiši, Vojtěchu, Zemane, Fialo, Válku, a vy všichni další u moci… kteří křivdy a lži sami, či ruku v ruce s vašimi našeptávači (poradci), prosazujete a tolerujete?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bohumila Truhlářová | čtvrtek 24.2.2022 10:35 | karma článku: 9,38 | přečteno: 352x