Jak jsme pro ty u moci za idioty, dokud nemá vysoké protilátky dcera Babiše

Ale moje dcera Pavla covid prodělala a nikoho nezajímalo, jaké má hodnoty!!! Čtu v tisku: "Do řešení rodinného problému se pustil premiér Andrej Babiš (ANO). Jeho žena Monika (47) „práskla“, že dcera Vivien (20) má vysokou  

hodnotu protilátek, přesto v Česku není považována za bezinfekční." A ejhle, předseda vlády to chce hned změnit…

"Dcera předsedy vlády by se moc ráda nechala naočkovat", pokračuje článek, "ale zatím prý nemůže. „Nechala si totiž nabrat protilátky a má je šíleně vysoké,“ řekla minulý čtvrtek deníku Aha! Monika Babišová s tím, že Vivien tak covid pravděpodobně prodělala, aniž by o tom věděla. Lidé s vysokou hodnotou protilátek totiž mají dostatečně silnou imunitu proti viru. V tuzemsku ale takové osoby – a mohou jich být desetitisíce – nejsou podle vládních pravidel považovány za bezinfekční a bez "lejstra" o testu či ukončeného očkování nemohou jít do restaurace, kina, divadla ani plavat.

Inspirace Rakouskem

Zatím stát za neinfekční uznává pouze osoby s oběma dávkami, negativním PCR či antigenním testem anebo s potvrzením o prodělání nemoci vydané lékařem. Tento seznam chce ale Babiš rozšířit. „Výhodu by měli mít lidé, kteří nemoc prodělali a mají protilátky,“ řekl v úterý na CNN Prima News. Česko by se podle něho mohlo inspirovat Rakouskem, kde se naměřené protilátky uznávají. Předseda vlády proto zaúkoloval odborníky, a to až když si veřejně "postěžovala" jeho manželka…"

Že se mi z toho obrací žaludek? Jak jsou zase u moci nadlidi a my ostatní jsme póvl, který může vychcípat na předávkování séry?!!

Autor: Bohumila Truhlářová | čtvrtek 22.7.2021 9:39 | karma článku: 35,58 | přečteno: 1167x