Fašismus, komunismus, covidismus

Kolaborace přinášela výhody pro ty, kdo na kolaboraci měli žaludek – a vězte, že se takoví lidé tenkrát našli: za moc a peníze byli schopni čehokoliv. A je teď situace jiná? Změnili se lidé od dob kolaborace s fašisty a 

komunisty? Teď už lidé u moci nemají potřebu obelhávat davy, nechtějí si plnit vlastní kapsy? Je jim vlastní pravdivý přístup k nám ostatním, jsou chytřejší nežli před lety? Anebo nejsou chytřejší, ale jsou jen víc vychytralí?

Za velkými penězi se odjakživa schovávají velké podvody. Je to teď tak, že politici, farmaceutický průmysl… všichni, kdo se podílejí na mašinérii ve stylu: DENNĚ LIDI VYSTRAŠTE! si teď mnou ruce a smějí se nám, jak jsme hloupí? Jak nás zmákli?

Je ten, kdo se dá očkovat proti covidu z důvodu, že z toho bude mít výhody (že může do hospody, do kina, může bez obstrukcí cestovat do zahraničí) svým způsobem kolaborant? Protože ZRAZUJE ZA VÝHODY?

Ale je to teď horší nežli když před lety lidé kolaborovali s fašisty a před rokem 1989 vstupovali do KSČ  a kolaborovali s komunity, protože teď ´kolaborujeme´ se svým tělem – za pofiderní výhody zrazujeme sami sebe... vždyť nikdo nevíme, co s námi vakcína udělá... a čeká nás každý rok další a další … nekonečné přeočkovávání… 

To skutečně věříme, že toto je cesta ke zdraví?

Anebo je třeba s každým –ismem zatočit? A že vláda hlásá jeden nesmysl za druhým a my jí pořád současný –ismus: ´covidismus´ trpíme? Ale to není její mínus! To je naše blbost, že jsme ochotni opět kolaborovat... se svým svědomím, se svým tělem zacházíme neuctivě, což k žádnému zdraví nikdy nepovede! 

Naopak, zaděláváme si celosvětově na kolaps, proti němuž to, co zažíváme teď, bude procházka růžovým sadem.

Autor: Bohumila Truhlářová | úterý 11.5.2021 8:58 | karma článku: 19,77 | přečteno: 525x