Defenestrace aneb k čemu potřebujeme politiky

Je možné dál nechat plundrovat naše základní jistoty (např. teplo, elektřinu, potraviny...) politickými elementy, kteří nejsou na to či ono - kteří nejsou na nic, co teď potřebujeme řešit - odborníky!?

Pan Václav Havel svého času hovořil o nutnosti volit poslance ne skrze politické útvary (strany), ale přímo - VOLIT KOMPETENTNÍ JEDNOTLIVCE = ODBORNÍKY.Hovořila jsem o tom s ing. Janem Konfrštem (technikem, filosofem, www.povidanisjanem.cz) a on mi tenkrát řekl: teď je na tento model ještě brzy, teď je to předčasné.

Pár let uběhlo, doba pokročila - a kde jsme teď? Je možné dál nechat plundrovat naše základní jistoty (např. teplo, elektřinu, potraviny...) politickými elementy, kteří nejsou na to či ono - kteří NEJSOU NA NIC, CO TEĎ POTŘEBUJEME ŘEŠIT!!! - odborníky?
Nutně je třeba je poslat kam patří: plácat své politické ´pravdy´ svým spolustraníkům a na místa, KDE JE TŘEBA ROZHODOVAT O NAŠÍ BUDOUCNOSTI: o PLYNU, ELEKTŘINĚ, POTRAVINÁCH, BEZPEČNOSTI... je třeba místo těchto ´plácalů´ dosadit O D B O R N Í K Y!!!
Kdy vyjdeme do ulic, dokud je čas věci napravit? Jak dlouho budeme čekat, nežli nás svou nekompetentností ´straníci´ totálně ožebračí a uvrhnou do osobních trápení, která nebudeme umět ze svých pozic řešit? Kdy se zvedneme a vysvětlíme politikům, že překáží a musí od válu, protože potřebujeme odborníky?

A je nějaké řešení? Smozřejmě, ale museli by to dělat odborníci, viz video:

https://www.youtube.com/watch?v=xXaHo02ea4k

Autor: Bohumila Truhlářová | pátek 17.6.2022 13:56 | karma článku: 19,10 | přečteno: 361x