Bič Boží a bič Babiše

Nemazal se s námi podnikateli a rozkázal evidovat každou příchozí korunu, uměl zkontrolovat přes finančák a EET každé naše ťuknutí do počítače za účelem příjmu a vydání peněz.Bylo to geniální, jak mu ani jedna naše kačka neunikla

Technika fakt umí zázraky… Napadlo vás někdo: a což toto využít obráceně?... Jak obráceně?

JAK KONTROLOVAL STÁT NÁS, TAK TO SAMÉ UDĚLAT OBRÁCENĚ – A MY OBČANÉ BUDEME MOCI KONTROLOVAT STÁT – kam vydává každou naši korunu.

Tu každou - naší prací vydřenou korunu - kterou státu odevzdáváme v podobě daní, kterou ´těm nahoře´ svěřujeme do správy – což toto mít pod neustálým dohledem?

Zní to jako utopie? Je to něco, co nejde? Anebo je tato možnost už deset let v nabídce, ale ti „nahoře“ o to nemají zájem? Dělají, že o ničem takovém nemůže být řeč? Je někdo, kdo má tuto aplikaci už deset doma v šuplíku připravenou ji hned teď vzít a použít? Ano, takový člověk existuje: u nás. Je to počítačový expert pan Dalibor Strach.

A ´oni´, ti ´nahoře´? Podaří se jim i nadále vzdorovat? Vždyť s touto aplikací by si těžko dál mohli mezi sebou postrkovat naše miliony a miliardy v duchu ´já na bráchu, brácha na mě´ (já s dlouhými prsty zajistím, aby peníze přišly třeba ve formě dotací právě do mojí firmy…), kdybychom jim na jejich prsty viděli?

Ví někdo z nás, že aplikace v duchu ´biče Babiše´, ale obráceně: v duchu mravním a nezvráceném, ku pomoci všem lidem našeho národa, už deset let existuje? Anebo teprve teď jsme zdvihli hlavy a umíme si představit lepší společnost nežli marast ve kterém se nás snaží utopit?

A konkrétně: pan D. Strach hovoří o tom, jak před lety učil bankéře tahat myší a dělat první krůčky na počítači, aby jak jde čas, jsme dnes byli ´bankéři´ už všichni – vždyť úkony, které dříve uměla jen paní v bance za přepážkou (poslat peníze apod.) děláme teď běžně skrze elektronické bankovnictví.

Pan D. Strach vytvořil, jak říká: VLÁDNÍ APLIKACI. Deset let se s ním o tom nikdo nebavil. Nejde totiž jen o peníze, ale vytvořil i systém, jak spravovat naši zemi ne příkazy shora, kdy už nám nevládne ani naše vláda, ale zbohatlíci nadnárodní jí dodávají do rukou ´noty´, podle kterých nám stahují smyčku kolem našich krků.

On vytvořil to, co má šanci vybudovat společnost na nových (spravedlivých - ´Božích´) základech: jde o budování společnosti zdola – od nás lidí.

A kamarád pana Stracha má pro všechny ty, kdož tvrdí, že nic takového není možné, vtipnou hlášku: ´Když lidé říkají, že něco nejde, tak se vždycky najde někdo, kdo neví, že to nejde - a udělá to.´

V 89. to bylo horší, nebezpečí od ruské armády usazené desetiletí v našich českých kasárnách bylo přímo hmatatelné, báli jsme se, že do demonstrantů vjedou tanky. Dnes ti ´zoufalci u moci´ dobře vědí, že to nikam nevedou ani nedovedou, a pokud ukážeme možnost, jak vést náš stát, ani nadnárodní tlaky nás nepřemůžou.

A odkud by měla přijít nápověda, jak se pohnout k pohodovému životu, nežli právě z naší země?

(Více: Robin Čumpelík Inovace republiky - rozhovory v Danielem Strachem) 

Autor: Bohumila Truhlářová | středa 21.9.2022 12:10 | karma článku: 16,48 | přečteno: 651x