Nemíchej se do toho, hlavně se do ničeho nenamoč!!!

A já se budu míchat, budu se namáčet, protože mi opravdu není lhostejná budoucnost mých dětí a mé rodiny.

Ač se neangažuju a nepíšu tolik jako jiní, tak už i mě se dostalo pár dobře míněných rad s podtextem výhružky. Už i já byla označena za xenofobku,fašistu, nácka. I mě byly sluníčkáři připisována slova, jež jsem nikdy neřekla, nenapsala. Je to jen zbožné přání českých multikulti sluníček, aby mohli vykázat činnost proti zlé Češce, a tím proúčtovat dotace. Setkávám se s tím denně v různých diskusích, kdy dojdou těmto argumenty a tak se snaží ze mě udělat něco, co nejsem, jen aby měli pravdu.

Je velice k pláči, že takové neziskovky typu HateFree a jí podobné hlásají, že nenávist nám nesluší, přitom otevřeně nenávidí Čechy s jiným názorem než mají sami, a snaží se ho zdiskreditovat slovy, které mu sami vkládají do úst. A vůbec jim nevadí podporovat invazi migrantů, kteří tu budou na úkor nás, Čechů, tedy i jich. Nevadí jim, že nejsme schopni se postarat o vlastní nemocné, děti a důchodce. Že přílivem migrantů budou právě tyto skupiny nejvíce trpět. A to nemluvím o snížení životní úrovně pracujících. Hlavně být multikulti. To se nosí, to je in.

Další věc, co je paradoxní, jsou naši čtyřprocentní. HateFree jim nyní dělá propagandu na Prague Pride. OK, v pořádku, nenamítám nic. myslím si že jde o zdařilou akci jež ukáže že i gayové a lesby jsou mezi námi. ale HateFree zároven podporuje muslimy, kteří jinou orientaci neuznaváji, a tyto lidi shazují ze střech domů. Není to trochu protichůdné?

Podporují muslimy v jejich Halal porážkách, kdy zvíře neuvěřitelně trpí, čímž nadzvedávají ze židle ochránce zvířat. Nejsem přímo ochránce zvířat a pohled na trpící zvíře mi není lhostejný. A proto si myslím, že vyjímky ze zákona by se měly zrušit, nikoli rozšiřovat.

Jak jsem již zmínila, titulují mě různě. Ale aby diskutovali, za co vlastně bojujeme, o co usilujeme, aby si přečetli znění petice, to ne. To už je pro tyto ignoranty námaha. Jednodušší je označit někoho hanlivě, než si zjistit více informací. Jen hlupáci se schovávají za urážky. Oni by totiž museli uznat svou chybu a omluvit se za xenofoby a jiné urážky. Naším cílem je odmítnutí kvót a nebezpečné ideologie zvané Islám. Nikde není zmínka o nenávisti k jinak orientovaným lidem, menšinám, které se tu usadily a přijaly naše zákony. Nikde není odpor k pomoci Sýrii a jiným zemím, jež to potřebují. Naopak, podporujeme pomoc těmto zemím, ale přímo u nich, a měrou, kterou si jako stát můžeme dovolit aniž bychom ohrozili naše občany. Co odmítáme, je přijmout migranty k nám, na úkor Čechů, a odmítáme uznat islámu privilegia, jež by převálcovala naši ústavu, naši svobodu.

Kapitolou samo o sobě jsou ty dobře míněné rady a výhružky: Máš děti, pamatuj na to!! Právě že pamatuju, a proto dělám co dělám. EK přikázala kvóty, ale nikdo neví kdo k nám přijde! Stačí si přečíst zahraniční tisk, trochu projet internet. V Itálii se šíří svrab, už chytili i teroristu jež má na svědomí životy nevinných…… A my se stále tváříme že se nic neděje, a nevíme, kdo se na Evropu valí, potažmo kdo se nám tu už producíruje. Nevíme jaké nemoci s sebou nese, a jaké tu má poslání. Viz http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-ridicem-kamionu-o-problemech-s-uprchliky-fy7-/zahranicni.aspx?c=A150603_120251_zahranicni_cen . Nemluvě o nepokojích uprchlíků  v Itálii apod.

Nedílným problémem je i finanční stránka věci. Na léčení svých dětí peníze nemáme, důchodci po zaplacení bydlení a léků nezůstane ani na jídlo, máme vysokou nezaměstnanost……. A teď nám přibydou hladové krky navíc. Kdo je bude živit? Kdo zaplatí jejich léčbu? Za čí peníze budou bydlet? Zaplatí to Evropská Unie? Kde na to EU peníze vezme? Zase od členských států EU tedy i od nás. Nalej, vylej- to nic neřeší.

Pořád se jen mluví o tom, jak je nutné a morální ty ubožáky přijmout. Jak ale můžeme někoho přijmout, když se neumíme postarat o vlastní lidi? Ale tyto fakta sluníčkáři nechtějí vidět. Protože to má logiku. Oni si budou dál fotit bubliny, ukazovat na nás prstem a snažit se nás dehonestovat, protože oni milují všechny (kromě vlasti a vlastních lidí ) a nenávist jim nesluší.

Takže já i nadále a navzdory výhružkám a urážkám budu bojovat proti kvótám, budu sbírat podpisy pod petici, budu psát poslancům a ministrům. Protože já a ostatní, co bojujeme, bojujeme i za vaše děti, za důchodce, za gaye a lesby, za nemocné a nemohoucí.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Bohumila Patáková | pátek 5.6.2015 18:31 | karma článku: 38,84 | přečteno: 1489x