Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P92e78t95r 28P91o66l58á93k

5. 6. 2015 22:24

Boj rozumu s hysterii! Je potreba vytrvat!

0 0
možnosti

P70e31t38r 39P24o81l19á67k

5. 6. 2015 22:45

Ted si rikam, ze to asi nevyznelo jednoznacne - to mela byt pochvala, za me mate karmu! A mozna jen dodam, ze to neni boj jen s hysterii, ale i se zaslepenym dogmatismem a propagandou politiku a statnich medii. Za clanek a Vasi praci diky!

2 0
možnosti

R^R^ Také chodím s peticí a slyším různé názory. Když se zeptáte těch (a není jich mnoho), kdo jsou pro přijetí většího počtu běženců, kolik dají ze svého na jejich pobyt a státní snahu o začlenění (třeba na daních), jsou rozdurděni, že se jich na to vůbec ptáte! Že z nich bude více jak 80% muslimů už vůbec nechtějí slyšet.

Ano, jsem pro pomoc syrským křesťanům, těm šlo opravdu o život, ale převážnou část pomoci bych směřoval na africké území.

3 0
možnosti

Za blog samozrejme pochvala. Dodala bych jeste jednu vec: Naprosto chapu potrebu odejit ze zeme, kde zuri valka a ochranit svou rodinu. Naprosto nechapu, proc jsou uprchlici z cca 90% muzi. Ja jako bezdetna bych rozhodne neutikala a bojovala za svou zem, za svuj domov. To jsem zena. Mize mi nekdo vysvetlit, proc tito mladi muzi nechavaji doma svoje matky, sestry, deti? Co je to za moralku? Moc rada bych nasla duvody k tomu, abych v nich nevidela dobyvacnou armadu.

8 0
možnosti
Foto

Nemůžu říci, že bych byl z těch uprchlíků odvázaný. Ale jenom abychom jednou nestali na hranicích jiného státu, vy se svými dětmi, a nemodlili se, aby nás přijali.

Mám stále před očima scifi polského katolického spisovatele Dobraczynského, kde Evropu stihne nějaká katastrofa, a Evropani se snaží utéci do Afriky.

3 1
možnosti

Takže podle Vás je lepší nic nedělat a čekat az nás celá Afrika převálcuje?

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Především jsem matka, která má díky politickému dění obavy o budoucnost svých dětí. Jsem členkou Naštvaných Matek

členka BPI

Seznam rubrik