Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Dítě není pes! Nevychovávejme ho tak...

Tak se nám tady rozsypal pytel s články o tom zda je dobrý návrh paní Stehlíkové o zákazu užívaní fyzických trestů na děti. Tento návrh je nedobrý, ale reakce těch, co proti němu brojí jsou nezměrně horší... Píši toto neb už nemůžu číst přehršel hloupých článků. "O tom jak mě facka k rozumu přivedla"

Již po generace se v naší kultuře traduje, že kdo bije ženu je ubožák. Je to projevem té největší slabosti, když hloupější muž začne být svou ženu jen protože už nemá co říct.

Podívejme se nyní jak vychováváme své domácí mazlíčky. Pes, když udělá loužičku dostane přes zadek a čumák se mu strčí k loužičce aby pochopil že tohle se v obydlí nesmí. Ovšem je jasné, že i pejskovi dáme ránu přiměřenou jeho věku. Tedy v tomto případě spíš novinami a posléze už to bude umět a pokud to nadále neumí, není to jeho obžalobou, ale obžalobou těch co ho vychovávali! Když pes jen trošku zestárne postačí dostatečně intonované FUJ!!! (tedy pokud máte nějakou autoritu - kdo ji nemá ani násilím si ji nevytvoří- leda ultranásilim)

Další skupinou jsou pachatelé trestných činů...

Jak dlouho už se nesmí vykonávat fyzické ani ponižující tresty? Jak dlouho už víme, že veřejné bičování není projevem kultury? Proč je pro nás tak těžké pochopit, že dítě je pro nás mnohem mnohem citlivější a cennější než trestanec, který k nám navíc nemá žádný vztah, který bychom mohli zníčit...( to ani nepíšu o tom jak je hrozné pokud je někdo fyzicky potrestán nespravedlivě )

Proč někteří stále obhajujeme učitelky a učitele ubožáky, co nemají autoritu a ani schopnosti a nahrazují toto násilím a ponižováním těch jenž sou vám v životě nejcennější? Když někdo neumí léčit, většinou neléčí jinak by byl zrůda, co staví svou karieru před životy lidí. Když učitel zjistí, že bez nervů není schopen předat to, co umí on sám, měl by odejít a psát třebas slabikáře...

A co když někdo neumí vychovávat? Přeci existují jiné výchovné metody než facka, tahaní za ucho, házení klíčema , stavění do rohu... Co takhle nechat po škole? Hm? Nebo pohrozit pozváním maminky do školy? Nebo snad nestačí poznámka? ale uznávám je to těžké... měli jsme jednoho fyzikáře... Nabízel vytahání za ucho nebo poznámku... Všichni brali to prvé... ted nevím zda tato možnost byla i pro dívky ale intuitivně si myslím ( a doufám ) že ne. ( kde je strana za rovnost šancí ted? )

Každopádně pokud by někdy nějaký učitel sáhl na mé případné dítě tak už by nebyl učitelem...

Proč ta nejtvrdší výchova má přicházet od těch nejbližších? Proč ti poslední, co jsou na světě bez veřejného odsudku ostatních oprávněni bít jiné lidské bytosti, jsou rodiče těchto dětí?

Není to strašlivé? Pochopím když dítě ještě neumí mluvit, že mu někdo naznačí plácnutí přes ruku když sahá na sporák. Pochopím když naznačíte později, ale výprasky přes zadek, facky po hlavě, na tvář a já nevím jaké další ještě existují tresty a ani to vědět nechci. To se rovná výchovným metodám, které používá Iránský stát k ženám jež byly znásilněny. k ženám jež smilnily. Všimněte si, že jsou zde opět daleko horší tresty pro ty bezbranné. a žena je v barbarské společnosti bezbranná. Neb muž má sílu samopal a zbran. A rodič má také sílu a navíc má daleko výchovnější metody, které ovšem stojí více času.

Co takhle domácí vězení? Co takhle zákaz pc her ? Co takhle říct mu, že musí umýt nádobí? Co jisté dusno? Co komunikace o problému? no ano u toho někdo musí být, to nany nezvládne ( zejména tu komunikaci ). Ale dítě je důležitější než kariera a práce...

Nechte paní Stehlíkovou být. Zákon je skutečně zatím hloupost, ale její přínos je to, že se o tomto problému mluví! A až všichni okřiknou rodiče co dá facku dítěti na veřejnosti tak může možná být zákon...

Když chcete lát, jak se ta dnešní mladá generace chová, tak spíláte jen a jen sobě... 

Děkuji za pozornost Skydream

Autor: Filip Bohata | sobota 12.4.2008 14:26 | karma článku: 12,81 | přečteno: 1562x
  • Další články autora

Filip Bohata

Ekonomická krize- důsledek pozitivní diskriminace!

Ano na počátku událostí, které mohou v konečném důsledku znamenat pád USA i nás do podružného postavení v současném světě stál nelogický americký vynález, jmenující se pozitivní diskriminace.

28.7.2009 v 13:05 | Karma: 29,08 | Přečteno: 1713x | Diskuse| Ekonomika

Filip Bohata

Paroubek plus Putin aneb učitelé "demokracie"

Vážení přátelé již víme, co bude další "státnický" krok Jiřího Paroubka po svržení vlády v době českého předsednictví EU. Pokud dovolíme, aby Jiří Paroubek s dalším ultrademokratem Rathem vyhrali volby, tak prvním zahraničním počinem této povedené dvojky bude pozvání Vladimíra Putina. Ano bývalý major KGB a předseda populistické strany Jednotné Rusko bude první zahraniční host vlády tvořené Jiřím Paroubkem s tichou podporou komunistů.

27.7.2009 v 15:21 | Karma: 25,01 | Přečteno: 1152x | Diskuse| Ostatní

Filip Bohata

My nejsme děti soudruhu Paroubku!!!

Strhla se bouře emocí vůči jednomu politikovi. Nyní vyjíždí různí politici s řečma o nacistickém jednání. Jsem hluboce uražen představou demokracie v podání toho koho musím nazývat prezidentem.

28.5.2009 v 12:47 | Karma: 44,88 | Přečteno: 6595x | Diskuse| Ostatní

Filip Bohata

Středočeský protektor David Rath

Nebaví mě psát články o lidech, o kterých jíž bylo napsáno hromady textů různé kvality. Ale ještě více mě nebaví nečinně přihlížet k vzrůstající zvůli jednoho vychytralého hejtmánka. Socdem. má hejtmany všude, někde vládnou za pomoci komunistů a je pravdou, že takovej Palas, či Emerová, velcí přátelé bolševiků by si také zasloužili pozornost.

22.5.2009 v 13:07 | Karma: 31,41 | Přečteno: 1574x | Diskuse| Politika

Filip Bohata

Lži a manipulace českých medií o islámu.

Předem upozornuji všechny multikulturalisty, že nejsem příznivecem národní strany, či jiné podobné party se zjednodušeným pohledem na svět. Chci jen poukázat na omezování svobody slova, týkající se informací o islámu a i jiných podobných skupin.

17.4.2009 v 14:08 | Karma: 45,83 | Přečteno: 11405x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Šli do stanu zjistit, zda nemají nádor. Krutou odpověď jich slyšelo 170

3. května 2024  18:30

Preventivní akce Stan proti melanomu se v Praze, Brně a Ostravě zúčastnilo přes 3800 lidí. Lékaři...

Maláčová o důchodech: Nad 60 let jsou lidé bez šance. Rekvalifikují se, věří Pertold

3. května 2024  18:15

Podcast Vláda v úterý schválila návrh důchodové reformy. Počítá se zvyšováním důchodového věku nad 65 let...

V Berlíně hoří výrobní hala firmy produkující zbraně poskytnuté Ukrajině

3. května 2024  15:44,  aktualizováno  18:11

Hasiči na jihozápadě Berlína likvidují rozsáhlý požár výrobní haly, ve které jsou uskladněny...

Ukrajině nastává „nejtemnější hodina“. Začíná mluvit o jednání s Rusy

3. května 2024

Premium Ukrajinské armádě se stále nedaří stabilizovat situaci na frontě a nálada v Kyjevě je čím dál...

  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2641x
Jsem naivní snílek, který ovšem četl Machiavelliho. to by mohlo stačit:-)