Americký radar

Všichni se nyní zabýváme volbou prezidenta, ale komunisté do této debaty vnesli jako součást vyjednávání americký radar. Nepřijde vám komické, že strana, která do této země "pozvala" a posléze legalizovala pobyt 100000 či kolik ruských vojáků brojí proti radaru (50 "vojáků"? )? Podivejme se nyní na tuto problematiku střízlivýma očima.

Naše republika je součástí NATO a tato vojenská aliance nám zajištuje bezpečí a viceméně nám snižuje výdaje na zbrojení neb Američané a spol nas "z toho" přece vždycky vytáhnou. Dovedete si představit, co by za podobně silnou alianci dali naši politici z období první republiky?

Není uplně jisté zda radar bude součástí NATO, ale jisté je, že nejdůležitější silou NATO jsou USA. A i naše země by měla být za mnohé vděčná USA ! Za zrodem naší 1.republiky stojí Woodrow Wilson, který umožnil její vznik.

Tato země má také obrovský podíl na poražení nacistů během 2.S.V. Bez jejího vstupu do války bychom nejspíše kopali uran někde daleko na východ od naší české kotliny.

Také se USA svým vítězstvím ve studené válce velice zasloužila o rozpad Sovětského svazu a v důsledku toho o rozpad systému vazalských států sovětského impéria. A tím naší malé zemi opět vrátila svobodu.

Pokud uvažujete realně, víte, že bez USA bychom prostě neexistovali jako ČR.

Nyní se tedy ptám...

Není čas ukázat spojencům, jež stojí za zrodem i svobodou naší země naší vděčnost?

Nebo budeme nadále zemí, kde když můžeme, tak remcáme, a když přijde krutovláda držíme hubu a krok?

 

Dodatek: Tento článek bude mít pokračování týkající se různých mýtů a legend za nimiž stojí blouznivci našich hor a možná ruská tajná služba...

Breaking news: Bývalý major KGB ( Putin ) nám zase pohrozil zamířením svých raket . Zamyslete se jak dlouho trvá zamíření takové rakety. Zejména jaderné, která se ve vzduchu rozdělí a zníčí až 6 ( nebo kolik ) cílů najednou. Zamyslete se jestli opravdu nepotřebujem protiraketový deštník proti zemi, která jako nástroj diplomacie a manipulace veřejného mínění používá nezaobaleného vyhrožování, či vydírání hydrogenovou bombou...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Filip Bohata | čtvrtek 14.2.2008 16:01 | karma článku: 19,58 | přečteno: 1099x