Jsi čestný člověk – skončíš před soudem

Pan Paroubek exceluje, kde může. Podání žaloby na pana Kubiceho za to, že jim zpackal volby, je nejen fraška všech frašek, ale i klasická ukázka toho, jak by svět fungoval podle Paroubkovy taktovky.

Paroubek žaluje Kubiceho za to, že zveřejnění zprávy nesoucí jeho jméno způsobilo porážku ČSSD ve volbách v roce 2006. Zpráva je plná zkazek o mafiánském podsvětí a o směru a délce jeho chapadel, která se dotkal také mnohých politiků. Ne mnohých, ale mnoha, Paroubka nevyjímaje.

Žaloba na pana Kubiceho je nesmyslná hned z několika důvodů. Za zveřejnění zprávy nemohl. Předal ji jen politikům jako tajný dokument neurčený pro zveřejnění. Že to prosáklo do médií, to už není jeho chybou. A už vůbec není jeho chybou, že ve zprávě figurují Paroubkovi přátelé a spolupracovníci.

Pokud si tedy Paroubek myslí, že volby projel jen kvůli Kubiceho zprávě, měl by v prvé řadě zažalovat sám sebe, že je takový charakter, který má za kamarády a spolupracovníky mafiány nebo s mafiány se paktující pacholky.

To mu ale asi jeho sexy mozek nebere. Škoda. I když… kdyby mu to zvedlo volební preference, určitě by asi sám sebe zažaloval. Kéž by…

Nejsmutnější na celé věci je, že svým politikařením Paroubek diskredituje jednoho z mála odvážných a čestných Čechů, který dlouhou dobu neohroženě bojoval proti zkorumpovanosti, špíně a podvraťáctví našich politiků. České politické podvraťáctví ho teď dostihlo a ve jménu oranžové spravedlnosti žaluje.

blogger #1195 © jan boettinger


Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Boettinger | čtvrtek 5.2.2009 6:19 | karma článku: 32,27 | přečteno: 1662x