Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RR

rezjir

5. 2. 2009 8:39
Za prvé upozornění

Topolánek také velmi ostře vyhrožoval soudy, pokud by nějaké medium zveřejnilo nahrávky jeho rozhovorů s Dalíkem.

Za druhé je právem každého občana domáhat se soudní ochrany,když si myslí, že je poškozen. Pokud někdo napadá někoho, že se této ochrany domáhá, zařazuje se mezi nedemokraty.

Za třetí stejně tak faktem, že Kubiceho zpráva vskutku ovlivnila výsledek voleb.

Za čtvrté a co je snad nejhorší, Kubicem evidentně manipuloval Pitr a spol. A to ve spolupráci s Dalíkem. Zeptejte se Topolánka, proč hovořil o odstřížení se od klientů?

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

5. 2. 2009 9:18
Re: Za prvé upozornění

1/ ochrana soukromí - česká Ústava a LZPS. Co si myslíš ty, je mi u (Y)

2/ typická demagogie - mohuu se ohrazovat proti nařčení A ZÁROVEŇ SE MOHU OHRADIT PROTI OBHAJOBĚ. Zase právo - zase jsi v (Y)

3/ jak ovlivnila? pozitivně nebo negativně? jak to kvantifikovat? hodně, málo? Nestav na subjetivních dojmech.

4/ Pokud nemáš ověřitelné důkazy (Kubice-Ptr), tak je to jen tvůj dojem. Za ten si nic nekoupíš a zase jsi v (Y).

Podobné výpotky si nech na stranickou schůzi.

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

5. 2. 2009 8:18
takže kdyby o vás sesmolil bývalý taxikář

vylhaný pamflet a s pomocí vašich politických protivníků by ho někdo "zapoměl v kopírce" aby se k němu dostali novináři, vy byste to nechal tak? Nenechte se vysmát.

Fascinuje mě posedlost zdejšími pisálky pro všechno co řeknenebo udělá někdo z ČSSD. Včera tady bylo 3 (Y) reakcí na to, že ČSSD zaměstnává na krajích o 12 lidí víc. Zajímalo by mě kolik se najde dneska odmítačů rozhazovaní, kteří properou to, že bývalka Mirka "Dušína" Toolánka má už 2 roky pro nic za nic 2 bodyguardy a velkou německou limuzínu, která ji vozí do práce.  To je každýmu jedno, ale každý Paroubkovo nebo Rathovo slovo tady musí okomentovat každej, kdo má do (Y) díru. :-©

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

5. 2. 2009 9:12
Re: takže kdyby o vás sesmolil bývalý taxikář

Ne, já bych se vezl po tom, kdo tuhle "zprávu" vynesl na veřejnost, což byli pánové Severa s Langerem, nikoliv Kubice. Nikdo navíc nezpochybNuje, že jde o soubor drbů. Ona se celá "Kubiceho zpráva potom i ověřovala, ne na základě žádosti, ale jako standardní postup. "Jedna paní povídala" je možná operativní poznatek, ael jako důkaz to u soudu nemůžete použít, je to nevěrohodné.

0 0
možnosti
MK

weneto

5. 2. 2009 8:06
Vtipné

Ten statečný bojovník proti korupci Kubice si pře předáním zprávy telefonoval s Langrem do parlamentu jí donesl několik dní před volbami a Langr jí pak nechal novinářům a svého statečného Kubiceho vyštípal coby ministr vnitra z policie - nicméně je to zcela čisté,že?

0 0
možnosti
B

Boetti

5. 2. 2009 8:15
Re: Vtipné

Proč tedy Paroubek nežaluje taky Langera?

0 0
možnosti
D

deatomizator-treti-generace

5. 2. 2009 7:21
honziku

;-D tvoje maluvky se mi libi... jsou fakt pekny, ale k clanku... znas paroubka jenom z medii ne? kubiceho znas taky jen z medii ne? politiku znas taky jen z medii ne? z toho jasne vyplyva, ze jsi zivenej jenom obrazem z medii.... z toho vyplyva, ze jsi lehce manipulovatelny mediemi, a taky to znamena, ze o tom nevis v podstate nic.... takze pak jakykoliv tvuj zaver je celkem neobjektivni.... ;-)

0 0
možnosti
B

Boetti

5. 2. 2009 7:43
Re: honziku

Jsem rád, že se malůvky líbí. jasně že je můj článek neobjektivní. je to názor, a ten je subjektivní. Paroubka jsem osobně nepotkal. Nicméně média s ním do styku přicházejí často. Obraz, který o něm vytvářejí není už tak subjektivní. Blog je tu od toho, abychom mohli komentovat dění, a o dění se dozvídáme z médií. Zaplaťpánbuh, že máme více na výběr než jen "Rudé právo", "Mladou frontu" a "Život strany"

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

5. 2. 2009 6:50
Paroubek má právo žalovat koho chce

máme právní stát a je to jeho právo. :-/

Druhá věc je, co tím mímí dosáhnout. Říkám si, zda je opravdu neschopný rozpoznat mafiány v lidech, se kterými se stýká? Nebo je žaloba prostě jakousi formou trestu za to, že si někdo dovolil vzepřít se mu? Je to způsob, jak zpochybnit oponenty, protože prostý občan a volič ČSSD jen z faktu, že je někdo žalovaný, dokážeusoudit, že to musí být lump? 8-o

Možná od všeho trochu. Každopádně bych se nebál tohle žalování označit za Paroubkův politický styl a zdá se, že mu to přináší politické body. Dlužíme Altnerovi? Zažalujeme toho darebáka. Někdo označil naše přátele z podsvětí za mafiány? To je pěknej lump, k soudu s ním. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3238x
Jsem blogger číslo 1195. Muž po třicítce. Občan této republiky. Původem z Moravy, teď pražská naplavenina. Daňový poplatník. Zakladatel Politicky nekorektní strany.