Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

"Kokote" Kalousku, postavte se Schwarzenbergovi!

Pane ministře Kalousku, k faktu, že jste kokot, jste se sám hrdě přihlásil (viz oficiální stránky top 09 zde), a také jste to mnohokrát prokázal. Ale nyní nastal čas, abyste dokázal, že jste i chlap. Ten totiž drží slovo. Zaujměte stejně zásadový postoj, jako jste jej zaujal kvůli Ladislavu Bátorovi, a odmítněte rasistické a náckovské výroky ministra zahraničí české vlády Karla Schwarzenberga. Neberte si servítky a nazvěte ho upřímně chlapsky, jak je Vaším zvykem, náckem a starým fašounem. Výrok pana ministra totiž dramaticky předstihuje jakákoliv vyjádření pana Bátory, zejména výroky, které ve skutečnosti Ladislav Bátora nevyslovil, ale byly mu podsunuty mediální kampaní, za kterou by se nemuselo stydět Goebbelsovo říšské ministerstvo propagandy.

 

Neváhejte a pokračujte v důsledné očistě státní správy! Okamžitě vyzvěte premiéra Nečase, aby odvolal místopředsedu vlády Schwarzenberga. Vždyť Vy sám jste řekl, že exekutivu netvoří jen náměstci ministrů a ředitelé odborů, ale především samotní ministři. (Právo 11. srpna 2011 a stránky top09 zde) Ještě daleko důsledněji, než jste se kvůli Ladislavu Bátorovi (viz OVM 21. srpna 2011 zde) odmítl účastnit jednání vlády (zprávy iDNES.cz 10. srpna 2011 zde), byste měl nyní odmítnout sedět ve vládě s člověkem, který konečné řešení romské otázky, a to i metodou násilné deportace celého etnika, považuje za hezké (Fakta Barbory Tachecí 31. 1. 2012 zde).

 

Konejte, podle Vás je přece zcela vyloučené, aby ve státní správě seděl člověk, který prokazatelně v televizním pořadu schvaloval konečné řešení cikánské otázky například přesídlením celého etnika na blíže neurčené místo. Nemusíte Karla rovnou fackovat (blesk.cz 4. února zde), jen několikrát denně i před televizními kamerami důsledně požadujte jeho odchod z vlády. A než se tak stane, bojkotujte Vy i všichni ministři za TOP 09 jednání vlády. Věřte, že lidé si oddechnou a Vaši zásadovost ocení.

 

Nebuďte ale nelidský. Jako humanista jistě najdete nějaké vhodné místo na Úřadu vlády, případně na Vašem ministerstvu, kde by mohl být Karel Schwarzenberg prospěšný, aniž by škodil dobrému jménu České republiky. Snad by se mohlo jednat o sklad toaletních potřeb, případně sklad bruselských třepetalek, hvězdiček, kladívek a propagačních letáčků. Bude to nepochybně stejně vhodná funkce jako ta, kterou navrhoval on panu Bátorovi, ve skladu tužek na ministerstvu školství. Prostě pane ministře, pochlapte se, když do skladu, tak oba. S tím rozdílem, že Schwarzenberg po právu.

Autor: Jana Bobošíková | pondělí 6.2.2012 9:10 | karma článku: 34,46 | přečteno: 3865x
  • Další články autora

Jana Bobošíková

Gesta místo práva, aneb Helena na pranýři

„Přejděte znovu Jordán“, žádají po Heleně Vondráčkové osobnosti uměleckého a veřejného života. Mezi nimi i exprezident Havel a expremiér Fišer. V reminiscenci na jednu z jejích nejslavnějších písní tak nazvali svou výzvu, aby ukončila soudní spory s Martou Kubišovou. Tímto gestem požadují, aby paní Vondráčková svůj Jordán přešla znovu. Čímž ale vlastně říkají, že už ho jednou přešla. V jistém smyslu ano.

8.9.2010 v 6:55 | Karma: 46,98 | Přečteno: 35611x | Diskuse| Politika

Jana Bobošíková

Všichni, kteří denně masturbujete, udělejte krok vpřed

Poznámky k projevu na protestním shromáždění Neexperimentujte s našimi dětmi dne 1. 9. 2010 Dovolte mi úvodem několik poznámek k mé osobě. Jmenuji se Jana Bobošíková, nejsem Sarah Palinová, nejsem bigotní katolík ani evangelík a nejsem tmář. A kdo to o mně tvrdí, tak vědomě lže. To jenom aby bylo jasno, že nic z toho, co jste se o mně v posledních dnech mohli dočíst, nemá oporu ani v mém životě, ani v mých názorech. Jsem matka dvou dětí a svobodný svéprávný a zodpovědný člověk, který chce rozhodovat o jejich výchově.

5.9.2010 v 12:10 | Karma: 38,64 | Přečteno: 6047x | Diskuse| Politika

Jana Bobošíková

Voyeuři

Jde prý o zdraví coby nejvyšší lidskou hodnotu. Tak obhajuje ministerstvo školství svou příručku sexuální výchovy. Jakoby lidské zdraví stálo na jakémsi hodnotovém piedestalu a s jinými hodnotami nesouviselo. Jenomže souvisí. Člověk, kterému jakýkoliv politický režim upírá osobní svobodu, člověk, jemuž jeho okolí odmítá poskytnout prostor pro vlastní názor, nebo ho nutí akceptovat pro něho neakceptovatelné věci a ničí tak jeho sebeúctu, tak úplně zdravý nebývá.

1.9.2010 v 10:18 | Karma: 42,42 | Přečteno: 12928x | Diskuse| Politika

Jana Bobošíková

Likvidace ČR v režii české „pravice“

Nedá mi to, abych nezveřejnila své odpovědi na zajímavé dotazy jednomu ze studentů, kteří se na mě čas od času obracejí. Nevím, zda je rozhovor jako blog možný, jestli ne, nechť ho administrátor smaže a ostatním se omlouvám.

26.8.2010 v 9:38 | Karma: 27,92 | Přečteno: 3736x | Diskuse| Politika

Jana Bobošíková

Vláda národohospodářské nezodpovědnosti

„Nechci slevu zadarmo“ prohlásil legendární doktor Zelí, profesor jedenáctiletky z Pyšel, když přivedl své svěřence do ZOO. Pro ty, kteří netuší, tak doktor Zelí je hlavní postavou známé povídky Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna s názvem Exkurze do ZOO. Zelí se snažil tak vehementně ušetřit na vstupném, že si za slevu neváhal připlatit. Ani jeden ze slovutných tvůrců, kteří bavili celé generace, jistě netušil, jakých se jejich směšná postavička dočká následovníků. A to přímo ve Strakově akademii, sídle českých vlád. Má to však jednu vadu – Zelí byl jenom legrační idiot, ale jeho následovníci legrační zrovna moc nejsou. S urputnou snahou šetřit, ať to stojí, co to stojí, představují výrazné riziko pro samotnou budoucí existenci našeho státu.

16.8.2010 v 22:34 | Karma: 32,40 | Přečteno: 3105x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Práce k lidem patří, hodnotí účastníci první máj. Oslavy zdůrazňují i politici

1. května 2024,  aktualizováno  13:30

Odstartovaly každoroční oslavy prvního máje. V Praze se koná tradiční studentský majáles a lidé se...

KOMENTÁŘ: Padne-li Ukrajina, migrační pakt uprchlíky nezastaví

1. května 2024

Premium Hlavním předvolebním tématem před evropskými volbami do europarlamentu je migrační pakt, migrační...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O jeho smrti...

VIDEO: V jižní Číně se propadla dálnice, o život přišlo nejméně 24 lidí

1. května 2024  9:09,  aktualizováno  12:45

Nejméně 24 lidí zahynulo při propadu části dálnice na jihu Číny. Informovala o tom dnes agentura AP...

  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik