Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Budoucnost Suverenity – bloku Jany Bobošíkové (SBB)

Vážení občané, voliči a příznivci Suverenity volební rok 2010, kdy osobnosti z více než dvou desítek politických stran a hnutí spojily své síly a postupovaly společně v duchu idejí ochrany národních zájmů ČR a jejích občanů ve volbách do celostátních i obecních zastupitelských sborů, se chýlí ke konci. Kandidovali jsme na kandidátkách Suverenity - bloku Jany Bobošíkové, strany zdravého rozumu s předsedou Mgr. Petrem Hannigem a mnou jako volebním lídrem.

Děkuji Vám za spolupráci i za důvěru, kterou jste ve mě, jako ve volebního lídra poměrně komplikovaného projektu, vložili. Je nyní čas zhodnotit výsledky a hlavně - zvolit cestu, jak pokračovat v úspěšně započatém projektu dál. Ekonomická situace ČR, vývoj v Evropské Unii, katastrofické vyhlídky ekonomik některých jejích členů i nevybíravý tlak na naši zemi zejména v otázce přijetí velmi sporné společné evropské měny dává naší politice jednoznačně za pravdu a potvrzuje nutnost důsledného prosazování idejí národních zájmů ČR a jejích občanů.

Proto velmi vítám, že se osobnosti z některých stran a hnutí, které společně v letošním roce kandidovaly na kandidátkách Suverenity - bloku Jany Bobošíkové, strany zdravého rozumu, dohodly na tom, že chtějí v politice obhajoby národních zájmů a zájmů občanů ČR pokračovat nadále na politické scéně společně jako plnokrevná, viditelná, silná jednotná strana s pevnou organizační strukturou.

Abychom se vyhnuli právnicky a administrativě složitým procesům slučování stran nebo jiným integračním pohybům, rozhodli jsme se začít s "čistým stolem". Byla jsem vyzvána, abych se stala předsedkyní přípravného výboru nové politické strany Suverenita - blok Jany Bobošíkové (SBB). V současné době činíme první kroky ke vzniku této strany. Je zcela ponecháno na uvážení všech zúčastněných na společném letošním volebním projektu, zda vstoupí do této strany, zda své strany a hnutí ponechají při životě, zda budou svou činnost rozvíjet samostatně nebo ukončí jejich činnost.
Letošní projekt považuji za velmi úspěšný. Ve volbách do Poslanecké sněmovny jsme porazili i parlamentní stranu a dosáhli úspěchu 3,67%, důvěru nám dalo téměř 200 tisíc lidí. Pokud jde o senátní volby, jsme hrdí na úspěch pp. Dernerové a Doubravy, kteří kandidovali s naší podporou za Severočechy.cz (kteří byli součástí projektu), a jsou v senátu velmi aktivní. V komunálních volbách jsme jako blok získali 172 zastupitelů po celé zemi a každý den se k nám hlásí další, ke kterým se dostala informace, že vzniká Suverenita - blokJany Bobošíkové (SBB) jako silná celostátní strana s jasnou strukturou a programem.

V současné době utváříme přípravný výbor a činíme další nezbytné administrativní kroky tak, aby v průběhu prvního pololetí příštího roku mohl proběhnout ustavující sjezd Suverenity – bloku Jany Bobošíkové, jediné strany na obranu zájmů ČR.
Děkuji Vám za přízeň, pomoc a dosažené výsledky v letošním roce.

S pozdravem
Jana Bobošíková, volební lídr Suverenity, předsedkyně přípravného výboru SBB
Praha, 12. 12. 2010

Autor: Jana Bobošíková | neděle 12.12.2010 21:00 | karma článku: 14,70 | přečteno: 3443x
  • Další články autora

Jana Bobošíková

Gesta místo práva, aneb Helena na pranýři

„Přejděte znovu Jordán“, žádají po Heleně Vondráčkové osobnosti uměleckého a veřejného života. Mezi nimi i exprezident Havel a expremiér Fišer. V reminiscenci na jednu z jejích nejslavnějších písní tak nazvali svou výzvu, aby ukončila soudní spory s Martou Kubišovou. Tímto gestem požadují, aby paní Vondráčková svůj Jordán přešla znovu. Čímž ale vlastně říkají, že už ho jednou přešla. V jistém smyslu ano.

8.9.2010 v 6:55 | Karma: 46,98 | Přečteno: 35611x | Diskuse| Politika

Jana Bobošíková

Všichni, kteří denně masturbujete, udělejte krok vpřed

Poznámky k projevu na protestním shromáždění Neexperimentujte s našimi dětmi dne 1. 9. 2010 Dovolte mi úvodem několik poznámek k mé osobě. Jmenuji se Jana Bobošíková, nejsem Sarah Palinová, nejsem bigotní katolík ani evangelík a nejsem tmář. A kdo to o mně tvrdí, tak vědomě lže. To jenom aby bylo jasno, že nic z toho, co jste se o mně v posledních dnech mohli dočíst, nemá oporu ani v mém životě, ani v mých názorech. Jsem matka dvou dětí a svobodný svéprávný a zodpovědný člověk, který chce rozhodovat o jejich výchově.

5.9.2010 v 12:10 | Karma: 38,64 | Přečteno: 6047x | Diskuse| Politika

Jana Bobošíková

Voyeuři

Jde prý o zdraví coby nejvyšší lidskou hodnotu. Tak obhajuje ministerstvo školství svou příručku sexuální výchovy. Jakoby lidské zdraví stálo na jakémsi hodnotovém piedestalu a s jinými hodnotami nesouviselo. Jenomže souvisí. Člověk, kterému jakýkoliv politický režim upírá osobní svobodu, člověk, jemuž jeho okolí odmítá poskytnout prostor pro vlastní názor, nebo ho nutí akceptovat pro něho neakceptovatelné věci a ničí tak jeho sebeúctu, tak úplně zdravý nebývá.

1.9.2010 v 10:18 | Karma: 42,42 | Přečteno: 12928x | Diskuse| Politika

Jana Bobošíková

Likvidace ČR v režii české „pravice“

Nedá mi to, abych nezveřejnila své odpovědi na zajímavé dotazy jednomu ze studentů, kteří se na mě čas od času obracejí. Nevím, zda je rozhovor jako blog možný, jestli ne, nechť ho administrátor smaže a ostatním se omlouvám.

26.8.2010 v 9:38 | Karma: 27,92 | Přečteno: 3736x | Diskuse| Politika

Jana Bobošíková

Vláda národohospodářské nezodpovědnosti

„Nechci slevu zadarmo“ prohlásil legendární doktor Zelí, profesor jedenáctiletky z Pyšel, když přivedl své svěřence do ZOO. Pro ty, kteří netuší, tak doktor Zelí je hlavní postavou známé povídky Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna s názvem Exkurze do ZOO. Zelí se snažil tak vehementně ušetřit na vstupném, že si za slevu neváhal připlatit. Ani jeden ze slovutných tvůrců, kteří bavili celé generace, jistě netušil, jakých se jejich směšná postavička dočká následovníků. A to přímo ve Strakově akademii, sídle českých vlád. Má to však jednu vadu – Zelí byl jenom legrační idiot, ale jeho následovníci legrační zrovna moc nejsou. S urputnou snahou šetřit, ať to stojí, co to stojí, představují výrazné riziko pro samotnou budoucí existenci našeho státu.

16.8.2010 v 22:34 | Karma: 32,40 | Přečteno: 3105x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Sluší se, aby zaměstnanec věděl, proč je propouštěn, řekl Juchelka

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  20:58

Poslanci se přeli o změnu zákoníku práce. Opozici se ho nepodařilo vrátit vládě k přepracování....

Nevítají přistěhovalce, jsou xenofobní, řekl Biden o Japonsku a Indii

2. května 2024  20:57

Americký prezident Joe Biden označil Japonsko a Indii za „xenofobní“ státy, které nevítají...

„Můžete nás grilovat.“ Koalice SPOLU zahájila kampaň u piva a klobás

2. května 2024  20:41

„Ááá, náčelník přijíždí,“ zahlásil europoslanec ODS Alexandr Vondra. K poděbradské kolonádě, kterou...

Na Plzeňsku hořela hala sklárny, oheň zasáhl třetinu střechy

2. května 2024  18:22,  aktualizováno  20:15

V Heřmanově Huti na severním Plzeňsku hořelo v areálu sklárny. Podle informací iDNES.cz od hasičů,...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 107
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4920x
Ing. Jana Bobošíková, manažerka, bývalá poslankyně Evropského parlamentu

Seznam rubrik