Plenér Loket 2018 - „pohledy z výšek, dálek, hloubek"

Dvaadvacátý ročník tradiční tvůrčí dílny na různorodé výtvarné téma s použitím všech myslitelných technik a nápadů …

Je to již mnoho let, co jsme se začali scházet v malebném městečku Lokti při příležitosti výtvarného setkávání. Za tu dobu jsme vyzkoušeli různé výtvarné techniky i prostředí. Nejen v městě samotném, ale i na území celého Karlovarského kraje. Žádnému bláznivému nápadu nejsou dveře uzavřeny a tak jsme tento rok zvolili téma pohledů z výšek, dálek a hloubek, což je záběr tak široký, že může oslovit každého obyvatele trojrozměrného světa …

Letos začneme netradičně v areálu firmy Liapor Vintířov (http://www.liapor.cz/), kde se sejdeme v 10.00 hodin u hlavního vchodu.
Vybavení : fotoaparát a dobrá nálada (kdo se chce účastnit i jako model stylizovaného fotografování, může si sebou vzít věci na převlečení - vítají se staré plesové šaty, nebo takové, které se nebojíte použít v kontrastu s stavebním materiálem (jinak se fantazii meze nekladou)
Budeme cca 2 - 3 hodiny fotit, jednak své pocitovky na hromadách materiálu na výrobu betonových směsí a prefabrikátů, industriální prostředí a různé zajímavé průhledy, jednak bude přítomen fotograf pro stylizované lidské pózy.
Odpoledne se přesuneme do naší tradiční bašty - Lokte. Na oběd, a odpoledne, dle počasí, budeme pokračovat s focením prostředí na dané téma - z výšek, dálek, hloubek.
Prosíme všechny zájemce o nahlášení účasti nejpozději do 12. srpna, vstup do areálu bude početně omezen.
Kdo se nemůže účastnit 17.8., má možnost  posílat až do konce listopadu své tématické fotografie a snímky stylizací. Z došlých prací vytvoříme album a blog.

Archiv starších ročníků plenéru je možné vidět zde, novější a aktuální informace sledujte na našem Facebooku.

Těšíme se na vás a vaše foto :-)
Štěpánka Bergerová  a Hanka Deutschmannová (stepanka.bergerova@seznam.cz, tel.:602 576 963)

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Hanka Deutschmannova | neděle 5.8.2018 11:39 | karma článku: 8,76 | přečteno: 183x