Čert aby se v těch kmotrech vyznal

To se nám to tady s těma kmotrama nějak zamotalo. Čert aby se v tom vyznal, natož tak obyčejný člověk, a ještě k tomu blondýna (za předpokladu, že i blondýna je člověk). Takže schválně, jestli to chápu dobře.

Pan Bá označil pana Bé za kmotra. Panu Bé se to nelíbilo a řekl, že na pana Bá podá trestní oznámení, protože on kmotr není. Pan Bá řekl, že jestli na něj Bé podá trestní oznámení, tak že on si ho podá na oplátku k večeři. Bé se toho nelekl a trestní oznámení skutečně podal. Bá zůstal klidný a zřejmě začal sbírat důkazy o tom, že Bé je fakt kmotr. Do toho totálně ujedou nervy panu Pí, který náhodou ví jistě, že pan Bé skutečně kmotr je, a to dokonce hned kmotr jeho dcery Em! A protože o kmotrovi jeho dcery Em nikdo nebude prohlašovat, že je kmotr, podá na pana Bé další trestní oznámení za pomluvu.

Máme tady tedy zajímavý úkaz dvojího kmotrovství a dvojí obžaloby na pana Bá – jednou za to, že o někom řekl, že je kmotr, a druhou za to, že to řekl o kmotrovi dcery pana Pí. Parádička, to musí mít soudcové radost, že musí řešit takový zapeklitý oříšek.

Nevím, kdo je v horší situaci – jestli pan Bá nebo pan Bé a nevím, co je horší - jestli je být kmotr politického podsvětí, či kmotr dcery pana Pí.

Každopádně se nestačím smát :)

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zuzana Blanářová | úterý 11.1.2011 20:14 | karma článku: 27,63 | přečteno: 1511x