Skutečný dárek by měl být osobní.

  Blíží se čas svátků, setkávání a dárků. Pro své blízké, přátele a známé hledáme vhodné dárky. Nejlepší z dárků jsou ty, které navazují na vaše vzájemné vztahy a možná už o nějakém víte, ale pokud ne, máme pro vás inspiraci. 

    Výběr dobrého dárku se obvykle řídí tím, co má budoucí příjemce za záliby, hobby apod. Dárek může být věc, ale také zážitek. Na netu se dnes najde úplně všechno a my tam figurujeme také. Jsme skupina výtvarníků a to, co nabízíme, je následně velmi kladně přijímáno a hodnoceno. Podívali jste se na obrázek a určitě už víte, o čem je řeč. Karikatura vypadá, jako něco bez větší hodnoty, ale opak je pravdou. V referencích na našem webu na stránce každého z nás si můžete přečíst, jak silným emotivním zážitkem může být darování i obdržení karikatury a tak se nám klienti často vrací i proto, že nemusí shánět a vymýšlet. Stačí jen budoucího příjemce karikatury trochu znát a tím, že o něm do objednávky napíšete pár informací, které lze v karikatuře vyjádřit, stáváte se spolutvůrcem a dárek nabývá hodnoty dárku osobního. 

   Pokud se chcete podívat na naše stránky, stačí kliknout na obrázek. Kromě kreslených karikatur, tam najdete i luxusnější záležitost pro movitější a to ze dřeva tvarované karikatury podle fotek konkrétních lidí. Loutky jsou propracované v duchu tradice českého loutkařství a loutka s vaším zkarikovaným  obličejem je šok a originální dárek.

  Tím ovšem naše nabídka nekončí. V rukávu máme ještě nejméně jeden speciální dárek. Je jím produkce karikaturisty přímo na párty, oslavě, večírku nebo narozeninách. Tato atrakce bývá na místě velmi využívána a lidé si pak odnáší svou karikaturu spolu se vzpomínkou na zvláštní zážitek ze sezení modelem, kdy se přihlížející baví nad vznikající karikaturou, zatímco model je čím dál nejistější. 

    Jsme partička srandistů, jsme vám k službám a těšíme se na další xichtíky. 

Autor: LADISLAV BLAHÁK | úterý 27.10.2015 19:14 | karma článku: 5,75 | přečteno: 267x