Hýčkejme si pedofily, ať si děti užijí...

V našem sociálním systému musí rodiče zavražděných dětí paradoxně přispívat jejich pedofilním vrahům na léčbu a péči. O tom, že některé naše zákony chrání zločince a naopak slušné lidi a dokonce i děti zločinu nechávají napospas zcela bezbranné, se už napsalo dost a náprava žádná.

Jaký je rozdíl mezi normálním a pedofilním učitelem? Pedofil má děti opravdu rád!karikatura.cz LADISLAV BLAHÁK

Když se světem rozletí zpráva o dlouhodobém zneužívání malých chlapců církevními hodnostáři, místo aby okamžitě došlo k úplnému rozkrytí zločinu, papež kolem svinstva chodí jako kolem horké kaše, zatímco si kněží vesele užívají sex s dalšími novici. Média nás masírují různými nespravedlnostmi a špatnostmi i neštěstími každý den, ale máloco se lidí tak dotkne, jako osudy dětí, zneužitých a následně zabitých. Navrhuji řešení.

Možná to zní demagogicky, ale mám za to, že každý člověk nezbavený svéprávnosti, když začne mít sexuální touhy po dětech, nebo spojené s násilím a začne směřovat k jejich uskutečnění, je si v tomto období začátku realizace svého budoucího činu jeho nebezpečnosti i zločinnosti plně vědom, ale těší se na jeho provedení. Jasným důkazem je skrývání své zvrácené touhy. V opačném případě by ho ani nenapadlo něco maskovat, neboť blahoslavení chudí duchem nic neutají.

Jak tedy pomocí zákonů více ochránit potenciální oběti? Princip je jednoduchý. Každý svéprávnosti nezbavený člověk musí mít / pokud už ji ze zákona nemá / povinnost nahlásit lékaři svůj, pro společnost nebezpečný, problém a na základě jeho rozhodnutí případně bezodkladně nastoupit ochrannou léčbu. Neučiní-li tak a z důvodu své deviace někomu ublíží, musí nést za svůj trestný čin plnou odpovědnost. Pak dojde ke spravedlivému odsouzení a násilník musí být potrestán jako každý jiný. Po vypršení trestu pak musí před propuštěním ten zbabělý hajzlík projít kontrolou pomocí takových nástrojů, které odhalí vše co „napravený“ pedofil skrývá a znemožní tak vypuštění smrtelného nebezpečí mezi naše děti. Mohli by mít na výběr, doživotí, nebo svobodnou kastraci. Osobně jsem pro maximální trest a automatickou kastraci recidivujících pedofilů. Proč by se jejich zdravotní stav měl zkoušet na dalších dětských obětech? To se totiž stále ve skutečnosti děje. Máme starost, aby se neublížilo "nemocnému" úchylovi, ale že zlikviduje psychiku nebo vezme život hnusným způsobem i několika dětem, jako by byl vedlejší problém. Malých dětí se u nás ztrácí nezanedbatelné množství a velká část je pravděpodobně zlikvidována právě těmito přírodními zmetky.

Nejsem tak naivní, abych věřil, že něco tvrdšího proti sexuálním deviantům projde smetánkou naší vrchnosti, ale některý z nich by se při pokusu prosadit to mohl dost dobře zviditelnit a zabodovat na politickém poli, protože v téhle kauze by získal zcela jistě podporu mas.

Nemám pedofily a podobné typy rád, ale nejsem si jist, zda naše zákony nejsou nenormálnější, než oni.

 

 

Autor: LADISLAV BLAHÁK | středa 19.1.2011 15:10 | karma článku: 19,06 | přečteno: 1423x