Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

20mA

21. 1. 2011 23:19
potkají

se dva pedofilové

"tak jak?"

tý vogo, mám perfektní holku, je jí šest a vypadá na tři"

0 0
možnosti
AL

20mA

21. 1. 2011 23:14
Láďa je normální

oběť bulváru a článků typu: "policie vyšetřuje zvrhlého sexuálního devianta, který ve svých patnácti letech lákal na schůzku svojí čtrnáctiletou spolužačku"

0 0
možnosti
C

carolusI

20. 1. 2011 1:22
V minulých životech

se autor jmenoval postupně  Boblig z Edelštatu a Adolf Hitler .Možná působil i v Kukluxklanu. Teď musí vymýtit úchyly. Čest jeho práci.

0 0
možnosti
AL

20mA

21. 1. 2011 23:01
Re: V minulých životech

ty srandisto, nemaskuj se

0 0
možnosti
S

sampis

19. 1. 2011 17:51
Mě se článek líb,

v podstatě ukazuje limity svobody slova. Proti takovému článku nelze nic namítat. Vyjma toho, že autor píše nesmysly, o věci nic neví a v důsledku tak může způsobit spoustu neštěstí.

O tom, že jen deset procent zneužití dětí mají na svědomí pedofilové a zbytek připadá na rodinu, bylo napsáno již mnoho. Dedukce o tom, že se někdo těší, až spáchá trestný čin je taky jak vystřižená z béčkového akčňáku, kde ti zlí mají pokud možno černé kloubouky, aby se, probůh, divák nespletl. Méně se ví o tom, že jsme jednou ze dvou zemí v Evropě, kde se provozuje kastrace a jsme za to kritizováni. Zvláště proto, že kastrace může a nemusí tlumit agresi, ale nemá vliv na sexuální preferenci (pokud mě rajcuje bodat do malých dětí, kastrace to nevyřeší). Ale vraťme se na začátek.

Základem demokracie je, že mohou vznikat i takovéto články a paradoxně, společnost se proti nim nemá jak bránit. Tedy kromě vzdělání. Jenže, je možno vzdělat populaci ve všech směrech, odkud hrozí nebezpečí?

0 0
možnosti
L

lesicatko

19. 1. 2011 16:27
Len info

Pedofília nie je trestná. Pedofilov je cca1 % v populácii, bežne sú v manželstvách, vychovávajú deti, pôsobia na školách - a ani o tom neviete. Strach má veľké oči, že ?

0 0
možnosti
N

NTPT_V_EXILU

19. 1. 2011 15:47
Jakou deviací trpíte VY pane autore ?

Jakou pro společnost nebezpečnou úchylku představujete ?  já vám to povím. Voláte po hořících hranicích a po preventivní represi. Vezete se na vlně morální panikdy, kterou tzv pedofilie způsoboje, nevnímaje že se jedná o problém pohříchu ZASTUPNY !  A co více, přiživujete ji.  Lidé jako vy jsou nebezpečnější než  většina pedofilů. Já osobně bych raději chodil do chlapeckého oddílu vedeného pedofilem Foglarem, než žil ve společnosti preventivní předpos..nosti, fízlování  a preventivních represí.

0 0
možnosti
L

LÁKOTOMÁK

19. 1. 2011 16:04
Re: Jakou deviací trpíte VY pane autore ?

Má deviace spočívá v pronásledování deviantů, to Vám nedošlo pane NTPT-V-EXILU? Ale teď  vážně. Skutečnost je taková, že mám svůj názor na věc a vy zase svůj. Zachránit i jen jedinné dítě tímto způsobem určitě neberu, jako nějaké fízlování. A sám jakéholiv, jak Vy říkáte fízlování, které zabrání zločinu, vítám.;-) Třeba nás někdo další rozsoudí.

0 0
možnosti

lubossula

19. 1. 2011 15:38
ja bych tu povinnost

nahlasit nebezpecny problem rozsiril i mimo pedofilne zamerene jedince. Treba i mezi ty mimoradne agresivni a nebezpecne. Ale Matejka nehodla respektovat ani scitani lidu, tak by se stejne nehlasil i kdyby mu to bylo ulozeno

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2382x
Jsem vysloužilý pouliční kreslíř, rád cestuji po světě, když můžu, tak se hýbu a plzeňské považuji za transformaci olympského nektaru. Žiju rodinným životem, dobrá kniha je můj přítel a jsem závislý na PC. Jsem pro demokracii, protože nic lepšího není na skladě a stavím se proti jakékoliv víře bez pochybností, neboť takový stav je předsíní fanatismu.

Seznam rubrik