Se zajíčkem v posteli

Přibývá žen, které vyhledávají mladší partnery? Jsou ženy, které v tomto směru nejsou vůbec selektivní, ale i takové, kterým se představa zajíčka v posteli naopak příčí. Tak či tak, současné mravy a zvyky této zálibě nahrávají a světe div se, začíná se to ženám tolerovat.

Není tomu tak dávno, kdy bylo společensky nemyslitelné oblíbit si výrazně mladšího muže, než je žena sama, aniž by nesklidila významné pohledy, peprné poznámky nebo dokonce mravokárné výtky. Chlapům se mladé holky vždy tak nějak tolerovaly, vždyť muž je schopen rozsévat své sémě, dokud mu jeho výbava slouží, ale ženin reprodukční cyklus příroda trochu vzala zkrátka. Možná proto, se vždy nahlíželo na model starší muž a mladší žena jako na něco „normálního“, ale opak byl přinejmenším podivný.

Jenomže je tu nová doba! Ženy emancipují, seč jim síly stačí a prosazují svou rovnoprávnost i na poli sexu. Zavětřily ve vzduchu čerstvou krev a vrhají se do dobrodružství s mladým masíčkem. Ne nadarmo se těmto ženám říká v angličtině cougars neboli pumy. Jejich charakteristika je zhruba taková: Žena, která vyhledává sexuální vztahy s mladšími muži. Zpravidla se jedná o ženy mezi 30 až 40 lety, které praktikují sex s muži mladšími o osm a více let.

Co vede ženy k tomu, najít si výrazně mladšího partnera a co se na starších ženách líbí mladíkům? Je to jen oidipovský komplex, touha po neznámém, chuť si vylepšit sexuální kvalifikaci či předčasná vyzrálost? Nebo je to jenom dnes taková móda?

Jedna moje kamarádka (33 let) říká, že pro ženu ve výše uvedeném věku je to v podstatě nutnost. Muži od třiceti do čtyřiceti jsou buď zadaní, gayové nebo nepoužitelní. Jiná, která potkává i „použitelné“ muže ve svém věku, na ně prostě nemá chuť. Líbí se jí bezstarostnost mladíků, to, že je s nimi legrace, jejich mladá pevná těla, pružná voňavá kůže, sálající energie, bohatá hříva, to, jak jsou sladcí, že na ně nečeká doma manželka, že s ní nechtějí řešit závažné existencionální problémy, a taky možná i to, že s nimi zapomíná na svůj věk a jsou pro ni jakýmsi elixírem mládí. Pravdou je, že její věk jí málokdo (spíš nikdo) hádá, takže to asi funguje.

Naopak jiná kamarádka (30 let) se nedotkne ničeho mladšího, než 45 let. Iritují ji „pubertální“ vtípky, nezodpovědnost, ztřeštěnost, to, že si nemá s mladším mužem co říct a taky ji rozčiluje pocit, že ona je vedle něj „ta stará.“ Navíc přidává, že s „dospělým chlapem“ se ženská prostě líp domluví. Oba už vědí, co chtějí, nebojí se to říct na rovinu, zatímco mladíci v období, kdy stále ještě poznávají sami sebe, potřebují hrát hry typu „kdo se komu ozve jako první, když jsem se naposledy ozval já“. Což, jak přiznává také kamarádka „puma“ může být někdy dost vyčerpávající a vyžaduje dostatečně vyvinutý smysl pro hru.

Je to, ostatně jako všechno, věc osobního vkusu, ale zdá se mi, že těchto nesourodých párů je v poslední době mnohem více, než bylo třeba před patnácti lety. Možná i díky nejrůznějším slavným ženám, které po svém boku hrdě představují svého zajíčka, nebo v angličtině „toyboy“, čili chlapce na hraní. A to je možná právě to, co tento trend vystihuje. Ženy od třiceti do čtyřiceti let jsou většinou už dostatečně ekonomicky zajištěné a soběstačné a přitom se mnohé z nich ještě necítí na usedlý rodinný život, ale chtějí si hrát, bavit se a chtějí mít sex. Hodně sexu. A kdo jiný by jim ho měl dát, než mladíček po sexu dychtící? Říká se, že žena je na vrcholu svých sexuálních sil právě po třicítce a muž kolem dvaceti. Není tedy ideálnějšího spojení. Tady to příroda opět trochu nevychytala.

A co se líbí na pumách zajíčkům? Možná pocit vzrušení z jistého nebezpečí, také to, že dnešní čtyřicítky vypadají leckdy jako pětadvacítky, ale jejich zkušenosti jsou na jiné úrovni. Nebo zacházíme až do mezí chlípnosti? Vždyť často jsou předmětem svádění těchto mladíků matky od rodin, dokonce jsem se nedávno obohatila o nový termín určený především pro tuto sexuální zálibu. MILF, familiérně Milfka. Slůvko opět z angličtiny, které je zkratkou slov: Mother I´d Like to F.ck. Ctěný čtenář si přeloží :)

Pumy mohou tento fakt kvitovat s potěšením. Zájem zajíčků tady byl, je a bude a podle aktuálních trendů, čím dál víc. A proč ne? V době, než jsem si našla manžela, by mne za mé „pumovství“ posadili pěkně do chládku a mně osobně by se něco takového dost příčilo, ale jak jde čas, říkám si, že něco na těch „zajících“ je. ;)

A jak jste na tom vy, dámy, zajíček nebo staříček? A co konkrétně se vám kluci zajíčci líbí na holkách pumách?

www.viktoriebeso.cz

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Viktorie Beso | středa 27.3.2013 10:21 | karma článku: 17,48 | přečteno: 3302x
  • Další články autora

Viktorie Beso

Oškubaná jako kuře

5.1.2024 v 10:41 | Karma: 37,99

Viktorie Beso

Proč Péčko Prudí Paničky

19.1.2022 v 9:40 | Karma: 33,22

Viktorie Beso

Movité ženy a chudí muži

1.12.2021 v 11:08 | Karma: 34,10